MEDIA

Σεντ Ετιέν ­ ΑΕΚ στη Nova, Αλκμααρ – ΠΑΣ στον ΟΤΕ!

Σεντ Ετιέν ­ ΑΕΚ στη Nova, Αλκμααρ – ΠΑΣ στον ΟΤΕ!

Και τα τρία ματς των ελληνικών ομάδων την Πέμπτη στο Europa League εντέλει θα μεταδοθούν. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ΑΕΚ στο «Zοφρουά Γκισάρ» κόντρα στη Σεντ Ετιέν για τον γ’ προκριματικό γύρο του Εuropa League, θα έχουν την Πέμπτη το βράδυ στις 22:00 οι συνδρομητές των καναλιών novasports.

Η επιστροφή της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD ενώ η μετάδοση θα είναι δυνατή και μέσω Nova GO. Ακόμα, θα υπάρχει και ηχητική μετάδοση μέσω του novasports.gr

Από τα κανάλια novasports μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε πέρα από την πρώτη μάχη των κιτρινόμαυρων κόντρα στους «στεφανουά», τον εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά την Τετάρτη 27/7 (21:45, Novasports 2 & Novasports 2 HD), τη μάχη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον Αγιαξ την Τετάρτη 3 Αυγούστου, αλλά και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Σεντ Ετιέν στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 4 Αυγούστου.

Άκμααρ – ΠΑΣ στον ΟTE TV

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ ΤV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την Άλκμααρ για τα προκριματικά του Europa League. Το συνδρομητικό κανάλι απέκτησε τα δικαιώματα της αναμέτρησης που θα γίνει την Πέμπτη στην Ολλανδία αργά απόψε.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ