MEDIA

Πέθανε η Νανά Καραγιάννη

Πέθανε η Νανά Καραγιάννη

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Νανά Καραγιάννη, η οποία πάλευε για χρόνια με την ανορεξία.

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της στην οδό Θήρας στο κέντρο της Αθήνας η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΛΑΣ η 38χρονη παρουσιάστρια που πάλευε χρόνια με την νευρική ανορεξία είχε πρόσφατα νοσηλευτεί σε νοσοκομείο και λάβει εξιτήριο.

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο επέστρεψε στο σπίτι της, όπου και κατέληξε πιθανότατα το πρωί της Τρίτης (27/06). Την άτυχη γυναίκα βρήκε στο σπίτι της κοντινό της πρόσωπο, που την επισκέφθηκε καθώς είχε ώρες να μάθε νέα της.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο συμπέραναν εκ πρώτης όψεως πως είναι παθολογικά τα αίτια θανάτου της, ωστόσο όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή και ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της και για να αποκλειστεί ή όχι η τυχόν λήψη ουσιών.

Η Νανά Καραγιάννη πάλευε εδώ και χρόνια με την ανορεξία. Τον περασμένο Ιούλιο μάλιστα, η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί ραγδαία, με την παρουσιάστρια να πέφτει σε κώμα και τους γιατρούς να παρακολουθούν την κατάστασή της με μεγάλη αγωνία. Ωστόσο, στα τέλη Ιουλίου του 2016, η Νανά Καραγιάννη επανήλθε και φαινόταν πως η πορεία της υγείας της έβαινε σταθερά βελτιωμένη.

"Σε αυτή την αρρώστια υπάρχουν πολλά πισωγυρίσματα. Είναι καθαρά ψυχολογική... ψυχιατρική", δήλωνε πριν από δύο χρόνια περίπου η άτυχη γυναίκα που πάλευε να νικήσει την ανορεξία και να ανακτήσει το επιθυμητό σωματικό βάρος. Η ίδια δήλωνε με ιδιαίτερη συγκίνηση πως δεν θα ήθελε κανένα κορίτσι να περάσει από αυτό το Γολγοθά. "Ήταν ένα επικίνδυνο επεισόδιο και το ξεπέρασε. Ωστόσο έχει γολγοθά μπροστά της και ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει τη Νανά Καραγιάννη, είναι ο εαυτός της", δήλωνε ο θεράπων ιατρός της πριν ένα χρόνο και αφού η Καραγιάννη έπαιρνε εξιτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ