MEDIA

Ο Σχορτσανίτης στο "PICK Ν ROLL" της COSMOTE TV

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ ΤΡΙΚΑΛΑ Aries BC, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017. Ο 32χρονος σέντερ που όλο το καλοκαίρι έκανε ατομικές προπονήσεις θεωρεί ότι το περιβάλλον των Τρικάλων θα τον βοηθήσει αρκετά και θα ενταχθεί από την Πέμπτη 19/10 στις προπονήσεις της ομάδας.
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ ΤΡΙΚΑΛΑ Aries BC, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017. Ο 32χρονος σέντερ που όλο το καλοκαίρι έκανε ατομικές προπονήσεις θεωρεί ότι το περιβάλλον των Τρικάλων θα τον βοηθήσει αρκετά και θα ενταχθεί από την Πέμπτη 19/10 στις προπονήσεις της ομάδας. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης βραβεύτηκε από τον Άρη Γλυφάδας και μίλησε αποκλειστικά στο "PICK Ν ROLL" της COSMOTE TV για το κίνητρο της επιστροφής του στα παρκέ με τη φανέλα των Τρικάλων.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης βραβεύτηκε από τον Άρη Γλυφάδας και μίλησε αποκλειστικά στον Βασίλη Σκουντή για το κίνητρο της επιστροφής του στα παρκέ με τη φανέλα των Τρικάλων, τον λόγο που έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων για ορισμένο χρονικό διάστημα, αλλά και για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσα δήλωσε ο Έλληνας σέντερ μέσα από την εκπομπή PICK N ROLL, την Τρίτη 6/2, στις 20.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

Αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών COSMOTE SPORT μίλησε και ο 28χρονος γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, Μπραντ Ουαναμέικερ. Μεταξύ άλλων, ο αθλητής αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, την οποία σύγκρινε με αυτή που είχε με τον Ντέιβιντ Μπλατ, στην Νταρουσάφακα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του για τον συμπαίκτη του, Κώστα Σλούκα, αλλά και για τον υπέρτατο στόχο του, που δεν είναι άλλος από το ΝΒΑ.

Επίσης, το PICK N ROLL αυτής της εβδομάδας, φιλοξενεί αφιέρωμα στο νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού Superfoods, Aντρέιαν Πέιν, με τα καλύτερα στιγμιότυπα του 26χρονου πάουερ φόργουρντ/σέντερ, από την παρουσία του στο ΝΒΑ (Ατλάντα, Μινεσότα, Ορλάντο), αλλά και από την καριέρα του στο Michigan State University.

Τα κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και οι σημαντικότερες εξελίξεις στο ΝΒΑ, ανήκουν για ακόμα μία εβδομάδα στο πρόγραμμα της εκπομπής, ενώ αυτή την Τρίτη ξεχωρίζει ένα ιδιαίτερο θέμα για τον αδικοχαμένο βετεράνο του αμερικανικού μπάσκετ, Ρασουάλ Μπάτλερ.

Τέλος, ο γκαρντ του Λαυρίου, Δημήτρης Βεργίνης, θα βρίσκεται στο στούντιο της εκπομπής και θα μιλήσει στον Βασίλη Σκουντή, για τη θαυμαστή πορεία που διαγράφει αυτή τη σεζόν στην ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ