MEDIA

Με… ονόματα η "Ελευθερία του Τύπου"

Με… ονόματα η "Ελευθερία του Τύπου"

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, αποκαλύπτει ποιοι θα γράφουν στη νέα εφημερίδα.

Στις 19 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει η νέα ημερήσια εφημερίδα υπό τον τίτλο «Ελευθερία του Τύπου». Ομάδα από έμπειρους δημοσιογράφους, υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Μουλίνου, ετοιμάζει ένα νέο έντυπο, που θα κάνει «πρεμιέρα» με την πολυσέλιδη κυριακάτικη έκδοση του.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος (που αποχώρησε από τα «Νέα») ετοιμάζει ένα δισέλιδο που θα διαμορφώνει την πολιτική ατζέντα, ο Ηλίας Κανέλλης (από τα «Νέα») θα αρθρογραφεί καθημερινά και θα επιμελείται του ενθέτου -στην κυριακάτικη έκδοση- «Ελεύθερο Πνεύμα», με υπογραφές πανεπιστημιακών και λογοτεχνών. Στην ομάδα προστέθηκαν επίσης η Εφη Ξένου (από τα «Νέα»), με τις εικονογραφήσεις της, ο art director των «Νέων» Γιάννης Κούρτης, οι ρεπόρτερ Αρης Ραβανός, Μάρνυ Παπαματθαίου, Ελενα Φυντανίδου, Αγγελική Καραγεώργου, ο Θοδωρής Λαΐνας (από το «Βήμα») θα γράφει για επιστήμη και τεχνολογία και ο Βαγγέλης Κιούσης (από τα «Νέα») με την ομάδα του ό,τι αφορά στο αυτοκίνητο.

Στην ομάδα επίσης και η αστυνομική ρεπόρτερ Μίνα Καραμήτρου (από το Mega), η Κλειώ Νικολάου (επίσης από το Mega) στο τμήμα των διεθνών όπου, υπό την αρχισυνταξία της Μυρτώς Μπούτση, βρίσκεται η Νατάσα Παυλοπούλου, που έφυγε από τον «Ελεύθερο Τύπο». Στη σύνταξη ύλης, ο Θόδωρος Ψυχογιός (από τη «Δημοκρατία»), ο Ζάχος Μουλίνος, ο Μίλτος Τσεκούρας και ο Ν. Βελετάχος. Στην οικονομία ο Γιώργος Παππούς και η Σοφία Δήμτσα (και οι δύο από το Mega), μαζί με τον προερχόμενο από το «Εθνος» Χρήστο Κολώνα, τον Θ. Βγενή, την Κορίνα Σαμάρκου, τη Μαρίνα Πρωτονοτάριου και τον Γ. Δασκαλόπουλο (υπό την αρχισυνταξία του Κώστα Τσαχάκη).

Στο πολιτικό, επικεφαλής θα είναι ο Λάμπρος Καλαρρύτης και θα έχει μαζί του και τη Μαρία Νταλιάνη (επί πολλά χρόνια στον ΔΟΛ), τον Γ. Λυκουρέντζο, τον Γ. Κατσίγιαννη, τον Γιάννη Χρηστάκο και τον Γιώργο Ευθυμίου (από τον «Ελεύθερο Τύπο»), Αρχισυντάκτρια του ρεπορτάζ, η Ελένη Ευαγγελοδήμου, η οποία θα έχει στο team της τη δικαστική συντάκτρια Βάσω Παλαιού και τους Δήμητρα Αθανασοπούλου, Κ. Καντούνη και Αγγελο Σκόρδα. Μαζί τους, ο Ν. Νικόλιζας και η Ιλεάνα Πετρίδη με την Κωνσταντίνο Γαρνέλη για την κριτική και την παρουσίαση των τηλεοπτικών προγραμμάτων. Στον πολιτισμό, η Κατερίνα Ανέστη (επικεφαλής) με τους Σάκη Δημητρακόπουλο (από το «Βήμα») και Διονύση Μαρίνο.

Στο αθλητικό θα γράφει ο Γιώργος Μανιάτης, μαζί με τους Τάσο Τσόλκα, Σταύρο Γεωργακόπουλο, Δημήτρη Ζώρζο και Νότα Μουστάκα.

Διευθυντής της «Ελευθερίας του Τύπου» θα είναι ο Χρήστος Μουλίνος, που αποχώρησε από τη «Δημοκρατία». Στο team της υπό έκδοση εφημερίδας θα συμμετέχουν και οι Ανδρέας Λιόσης, Αμαλία Βεβελάκη, Κώστας Μουρδουκούτας (επί χρόνια σε «Ελεύθερο Τύπο» και «Εθνος») και Αντώνης Πρέκας. Σύμβουλοι έκδοσης είναι οι Νίκος Σίμος, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος (με διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες εφημερίδες στη σπουδαία καριέρα τους) και Μενέλαος Τασιόπουλος. Οι Ν. Σίμος και Κ. Αγγελόπουλος παρεμβαίνουν σχεδόν καθημερινά με την αρθρογραφία τους, ενώ θα έχουν το δικό τους στίγμα στο ρεπορτάζ, παράλληλα με τον επιτελικό τους ρόλο.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ