MEDIA

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στηρίζει... απεργούς σε αθλητική εφημερίδα

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Λίγη ώρα μετά από την κήρυξη απεργίας σε αθλητική εφημερίδα, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στήριξε μέσω facebook τους εργαζομένους του εντύπου!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός και ο δραστήριος λογαριασμός της στο facebook είναι γνωστό πως τοποθετείται επί παντός επιστητού και δεν περιορίζεται στο στενό πλαίσιο του ποδοσφαίρου. Αρκετές φορές, βέβαια, έχει καυτηριάσει τα τεκταινόμενα του αθλήματος, ειδικά τον τελευταίο καιρό με την αβεβαιότητα στη σέντρα της Football League, ωστόσο δεν έχει αφήσει ασχολίαστα και άλλα ζητήματα, πολιτικής και κοινωνικής φύσης.

Ένα από αυτά, της επικαιρότητας που αγγίζει και τον χώρο του αθλητισμού, είναι η 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι αρμόδιες ενώσεις στην εφημερίδα "Live Sport".

Λίγη ώρα μετά από την έκδοση της ανακοίνωσης, τα "λιοντάρια" μέσω του facebook τους τάχθηκαν υπέρ των εργαζομένων της αθλητικής εφημερίδας και των δικαιωμάτων τους.

"Είναι ήδη υπερβολικά αντίξοες οι συνθήκες που κάνουν το επάγγελμα τους οι αθλητικοί δημοσιογράφοι σε αυτή την χώρα... Ας μην τις κάνουν μερικοί ακόμα χειρότερες", ήταν το σχετικό μήνυμα, που συνοδεύεται από το hashtag "σεβασμός_στους_εργαζόμενους_παντού".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ