Ελλάδα - Τουρκία: ποια... μετάδοση είπαμε; - Media - SPORT 24
MEDIA

Ελλάδα - Τουρκία: ποια... μετάδοση είπαμε;

Ελλάδα - Τουρκία: ποια... μετάδοση είπαμε;

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος αναλύει γιατί δεν θα μεταδοθεί το Τουρκία - Ελλάδα απόψε - άλλωστε το έγραφε κι από χθες!

Η γκάφα είναι, κακά τα ψέματα, μέρος της δημοσιογραφικής δουλειάς. Θα γίνει, θα πέσεις σε αυτή. Αλλά οφείλεις να κάνεις σωστό ρεπορτάζ, πρωτίστως.

Από χθες το βράδυ στο Sport24.gr και στη στήλη του Mediaρχη αναφέρθηκε ευκρινώς και κατανοητώς (και εν αντιθέσει με τη φημολογία) ότι δεν υπήρχε καμία συμφωνία για τη μετάδοση του φιλικού αγώνα Τουρκία – Ελλάδα από την ΕΡΤ.

Από χθες η εταιρεία που είχε τα δικαιώματα ζητούσε υπέρογκο ποσό και δεν τέθηκε ποτέ, έστω και ως πιθανότητα, ζήτημα μετάδοσης του αγώνα όπως μας διαβεβαιώνουν οι πηγές μας.

Αυτό που ισχύει, όπως βλέπετε, είναι ότι φωτίστηκε στα χρώματα της γαλλικής σημαίας το βράδυ της Δευτέρας το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ως μια στοιχειώδη όσο και συμβολική κίνηση αλληλεγγύης του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Ελλάδας και των εργαζόμενών της, προς το δοκιμαζόμενο γαλλικό λαό. Το κεντρικό κτίριο της ΕΡΤ θα φωτιστεί στα χρώματα της γαλλικής σημαίας και σήμερα, καθ’ όλη της διάρκεια της νύχτας.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

SHARE:
TEAMWORK

TEAMWORK

Το ματς που θα 'θελα να ήμουν μέσα

Οι δημοσιογράφοι του Oneman λιώνουν στα βίντεο από παλιούς αγώνες των ομάδων τους και διαλέγουν το ένα, το οποίο θα έκαναν τα πάντα για να έχουν ζήσει από το γήπεδο.

SPECIAL EDITION

SPECIAL EDITION

Οι σέξι Ελληνίδες της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Δυνατά comeback, δυναμικά ντεμπούτα και πλούσια μπούστα. Ναι, δεν είναι πολλές. Αλλά αυτό, το μόνο που σημαίνει, είναι ότι είναι ακόμη πιο πολύτιμες.

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Μειώσεις για 800.000 ιδιοκτήτες. Αναλυτικά τι θα ισχύσει

Που θα υπάρξουν επιβαρύνσεις, μικρές και μεγάλες μειώσεις. Οι αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών

ΛΙΣΤΑ

ΛΙΣΤΑ

Oι δέκα καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Δείτε ποιες τηλεοπτικές σειρές κέρδισαν την αγάπη του κοινού και άσκησαν τεράστια επιρροή σε εκατομμύρια τηλεθεατές

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24