MEDIA

Έγινε το... μπαμ με την Εθνική!

Έγινε το... μπαμ με την Εθνική!
INTIME SPORTS

Δείτε ποιο ελεύθερο κανάλι εξασφάλισε τα ματς της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018! Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Μπορεί το ματς με το Γιβραλτάρ να μην το είδαμε από ελεύθερο κανάλι αλλά τα υπόλοιπα εννέα, στον όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, θα μεταδοθούν από ελεύθερο κανάλι. Ο ΣΚΑΪ έκανε την… έκπληξη και εξασφάλισε τα δικαιώματα των αγώνων της Εθνικής, αρχής γενομένης από αυτό της προσεχούς Παρασκευής με την Κύπρο. Τόσο τα ματς της Εθνικής, όσο και όλα τα προκριματικά, μεταδίδονται από τον OTE TV.

Η ανακοίνωση: « H Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, η αγαπημένη όλων των Ελλήνων έρχεται μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο δρόμος για την Ρωσία περνά μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου εξασφάλισε και θα μεταδώσει απευθείας τους εννέα αγώνες που θα δώσει η Εθνική στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ρωσία το 2018. Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, η αγαπημένη όλων μας, στη νέα της προσπάθεια να αγωνιστεί ξανά με τους καλύτερους του πλανήτη, έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, για να μας προσφέρει συγκινήσεις και θέαμα. Εννέα παιχνίδια, εννέα δυνατές τηλεοπτικές βραδιές, στο δρόμο προς την Ρωσία, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ».

Τον Οκτώβριο κάθε μέρα live στα κανάλια OTE SPORT

Τον Οκτώβριο, κάθε μέρα στα κανάλια OTE SPORT υπάρχει μία τουλάχιστον live σύνδεση με κάποιο μεγάλο αθλητικό τουρνουά, από το UEFA Champions League και το Europa League, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ελλάδας, έως το ΝΒΑ, την ACB Liga Endesa και την Basket League, όλα τα μηχανοκίνητα (Formula 1, MotoGP, WRC) και τις διοργανώσεις τένις (ATP Tour Masters 1000, ATP Tour 500, 250 & WTA). Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδας με την Κύπρο για τα World Cup 2018 European Qualifiers (Παρασκευή 7/10) αλλά και ο επόμενος αγώνας της Ελλάδας με την Εσθονία (Δευτέρα 11/10), η αποκλειστική live μετάδοση του Grand Prix της Formula 1 στην Ιαπωνία την Κυριακή 9/10 και ο αντίστοιχος του MotoGP μία εβδομάδα αργότερα (Κυριακή 16/10), ο οποίος μπορεί να κρίνει μαθηματικά την πρωτιά του Μαρκ Μάρκεθ. Στο UEFA Champions League τον Οκτώβριο, δεν χάνουμε τα ντέρμπι Λεβερκούζεν-Τότεναμ (Τρίτη 18/10) και Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι (Τετάρτη 19/10) -η επιστροφή του Πεπ Γουαρδιόλα στην Βαρκελώνη-, ενώ στο UEFA Europa League οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση την Πέμπτη 20/10. Τον Οκτώβριο επίσης έρχεται ένα από τα κορυφαία ντέρμπι του πλανήτη, αυτό μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουναίτεντ (Δευτέρα 17/10), καθώς και το σπουδαιότερο ντέρμπι της Ιταλίας, Μίλαν-Γιουβέντους, όπου παίζει ζωντανά και αποκλειστικά στον OTE TV το Σάββατο 22/10. Επί ελληνικού εδάφους, η φάση των ομίλων στο Κύπελλο ξεκινά την Τρίτη 25/10. Το πρώτο ντέρμπι των αιωνίων παίζει αποκλειστικά στα παρκέ των καναλιών ΟΤΕ SPORT με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος (17/10). Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του ΝΒΑ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 26/10 με θέαμα ‘back to back’: Κλίβελαντ Καβαλίερς-Νιου Γιορκ Νικς και αμέσως μετά Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Σαν Αντόνιο Σπέρς. Ακόμη, όλο τον Οκτώβριο οι φίλοι του τένις θα ταξιδέψουν σε συνολικά 11 τουρνουά και θα απολαύσουν τους καλύτερους παίκτες της παγκόσμιας κατάταξης και τένις υψηλού επιπέδου από τις σειρές ATP 1000, 500, 250 & WTA.

Τα προκριματικά του Euro U21 στο Eurosport

Η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων 2017 μπαίνει στην τελική της ευθεία και το Eurosport σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της. Με στόχο την πρώτη θέση η οποία δίνει απ’ ευθείας την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης (Πολωνία 2017) οι ομάδες που έχουν ξεχωρίσει στους 9 ομίλους ετοιμάζονται για τις τελευταίες τους μάχες. Ανάμεσά τους και η πρωτοπόρος του 7ου ομίλου Γερμανία, η οποία την Παρασκευή (07/10) υποδέχεται στην πόλη Ίνγκολσταντ και το Audi Sportpark, την - αδιάφορη βαθμολογικά - Ρωσία. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία το 2009, αναζητά το τρίποντο της νίκης που θα την στείλει και μαθηματικά στο Euro της Πολωνίας, ενώ ανάλογα με το αποτέλεσμα της Αυστρίας που την καταδιώκει στην βαθμολογία, μπορεί να προκριθεί ακόμα και με ήττα. Το συγκρότημα του Στέφαν Κουντς οδηγεί τον όμιλο με 24 βαθμούς, ενώ η Αυστρία ακολουθεί με 19, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική (11/10) επί αυστριακού εδάφους. Την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, στις 18.45, απολαύστε σε Eurosport και Eurosport Player σε απ’ ευθείας μετάδοση την αναμέτρηση Γερμανία – Ρωσία, μία από τις πιο σημαντικές των προκριματικών του 2017 UEFA Euro U21.

Δημοσιογραφικά Βραβεία ΠΣΑΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, στην κατεύθυνση της συνεχούς αναβάθμισης των Δημοσιογραφικών Βραβείων, επιχειρεί κάθε χρόνο την «τόνωση» του θεσμού που συμπληρώνει φέτος 18 χρόνια ζωής και ήταν ιδέα του συναδέλφου μας Μανώλη Σαριδάκη, με ιδέες και πρόσωπα, κάτι που έπραξε και φέτος με την προσθήκη νέας κατηγορίας βράβευσης (web T.V.) και μια σειρά άλλων αλλαγών όπως η μείωση της τριετίας σε ένα χρόνο, με προοπτική κατάργησης για τους συναδέλφους, που έχουν βραβευτεί κατά το παρελθόν και η υποβολή θέματος συνοδευόμενη από δύο υπογραφές άλλων συναδέλφων (υπενθυμίζεται ότι η αυτοπρόταση έχει καταργηθεί).

Επίσης, στην επιτροπή Δημοσιογραφιών Βραβείων με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ προστίθενται από εφέτος τα εξής νέα μέλη: Σωτήρης Θεολογίδης, Χάρης Ξύδης, Μάνος Σταραμόπουλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ και η Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους, ότι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για το έτος 2016 με θέματα που έχουν δημοσιευθεί, μεταδοθεί ή παρουσιασθεί από 1η Νοεμβρίου 2015 έως 10 Οκτωβρίου 2016, ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στα γραφεία του Συνδέσμου οι υποψηφιότητες προς βράβευση.

Στην επιτροπή βράβευσης μετέχουν οι συνάδελφοι: Γιώργος Παντούρης, Πέτρος Λινάρδος, Ανδρέας Μπόμης, Βαγγέλης Φουντουκίδης, Νίκος Κατσαρός, Κώστας Μυλωνάς, Άγγελος Μενδρινός, Κώστας Κομίνης, Σωτήρης Θεολογίδης, Χάρης Ξύδης, Μάνος Σταραμόπουλος και Θεόδωρος Νταβέλος (εκ μέρους του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ).

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ