Ακόμη μια απόρριψη ασφαλιστικών μέτρων για τις τηλεοπτικές άδειες - Media - SPORT 24
MEDIA

Ακόμη μια απόρριψη ασφαλιστικών μέτρων για τις τηλεοπτικές άδειες

Ακόμη μια απόρριψη ασφαλιστικών μέτρων για τις τηλεοπτικές άδειες

Το ΣτΕ απέρριψε τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών που αφορούσαν τα όσα ακολούθησαν του διαγωνισμού για τις 4 τηλεοπτικές άδειες.

Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών που αφορούσαν τα όσα ακολούθησαν του διαγωνισμού για τις 4 τηλεοπτικές άδειες.

Η συζήτηση για το ζήτημα είχε πραγματοποιηθεί την 17η Σεπτεμβρίου κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να καθαρογραφεί και η σχετική απόφαση της Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων είχα καταθέσει οι σταθμοί Antenna, Mega Channel, Αlpha, ΣΚΑΙ και Star  όπως και οι τηλεοπτικές εταιρείες: 1) ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη και 2) Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας Τηλεόραση Πανελλαδικής Κάλυψης Μονοπρόσωπη  Ανώνυμη Εταιρεία, που πλέον είναι εκτός διαγωνισμού. Με αυτές στρεφόντουσαν κατά των αποφάσεων του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης (10 Αυγούστου 2016) με τις οποίες επικυρώθηκαν οι υποψηφιότητες των τηλεοπτικών σταθμών στον επίμαχο διαγωνισμό αδειοδότησης.

Την ίδια ώρα για τη 10η Οκτωβρίου 2016 προσδιορίστηκε να συζητηθούν οι νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha, και Star, όπως και ο «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), ενώ την  Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, κεκλεισμένων των θυρών, θα συνέλθει σε διάσκεψη η διευρυμένη Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου για να αποφανθεί επί των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών Mega Channel, Antenna, Αlpha, Skai, Star Channel και (E-TV), καθώς  και της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.

Πηγή: news247

SHARE:
ΣΙΝΕΜΑ

ΣΙΝΕΜΑ

Όλες οι νέες ταινίες στις αίθουσες: Doctor Strange και βραβευμένο Toni Erdmann

Με μια ματιά, όλες οι νέες κυκλοφορίες στα σινεμά για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

AIDS

AIDS

Αθώος ο 'Ασθενής Μηδέν' στις ΗΠΑ

Αθωώθηκε από την επιστήμη ο Γαλλοκαναδός που θεωρούνταν ο πρώτος ασθενής που μετέφερε και μετέδωσε το AIDS στις ΗΠΑ. Ποια είναι τα νέα ευρήματα της έρευνας (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24