ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βαζέχα 72%, άφησε πίσω Σισέ και Μπεργκ

Βαζέχα 72%, άφησε πίσω Σισέ και Μπεργκ

Με τεράστια διαφορά αναδείχθηκε πρώτος στην ψηφοφορία... μιας ημέρας για τον κορυφαίο φορ στην ιστορία του Παναθηναϊκού ο Κριστόφ Βαζέχα, λαμβάνοντας το 72% των προτιμήσεών σας.

Το γεγονός – και κυρίως η έκταση της διαφοράς – λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστούμε ότι οι σημερινοί 20άρηδες και 25άρηδες ελάχιστες live παραστάσεις έχουν από τον “τρελό” Πολωνό.

Οι νεότερες γενιές έδειξαν την “αδυναμία” τους στον Τζιμπρίλ Σισέ, ο Μάρκους Μπεργκ έχει ακόμη μπόλικο χρόνο για να κερδίσει περισσότερους πόντους στην εκτίμηση όλων, αλλά ίσως τελικά να έχουν δίκιο οι αναγνώστες που έγραψαν ότι το... σωστό ερώτημα, αυτό του οποίου τα αποτελέσματα θα είχαν σασπένς, θα μπορούσε να ήταν το “Το καλύτερο “εννιάρι” ΜΕΤΑ τον Βαζέχα”.

Επειδή θεωρούμε πως η βασική χρησιμότητα τέτοιων μίνι “δημοσκοπήσεων” είναι να “ταξιδεύουν” οι παλαιότεροι και να βουτάνε στη γνώση και ενδεχομένως στην καινούρια εικόνα οι νεότεροι, παραθέτουμε και τρία “επιμορφωτικά” videos όχι μόνο για τα γκολ και τις επιτυχίες, αλλά και για την καριέρα και τη ζωή του “Χρήστου”.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1. Kριστόφ Βαζέχα 72% 7.773 ψήφοι

2. Τζιμπρίλ Σισέ 13% 1.361 ψήφοι

3. Μάρκους Μπεργκ 6% 686 ψήφοι

4. Μιχάλης Κωνσταντίνου 2% 254 ψήφοι

5. Αντώνης Αντωνιάδης 2% 229 ψήφοι

6. Εμάνουελ Ολιζαντέμπε 2% 222 ψήφοι

7. Νίκος Λυμπερόπουλος 2% 204 ψήφοι

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ