MARKET

Οι κορυφαίοι του 2016 στον ελληνικό αθλητισμό

Οι κορυφαίοι του 2016 στον ελληνικό αθλητισμό

Το Sport24.gr αποχαιρετά το 2016 παρουσιάζοντας τους Έλληνες που έλαμψαν στη διάρκειά του. Δείτε τους έναν προς έναν και ψηφίστε τον κορυφαίων όλων.

Το 2016 ήταν μια χρονιά "μαγική" για τον ελληνικό αθλητισμό. Οι επιτυχίες των Πετρούνια, Στεφανίδη, Κορακάκη, Γιαννιώτη, Μάντη - Καγιαλή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η εκτόξευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η καθιέρωσή του στην elite του ΝΒΑ, οι συναρπαστικοί Τελικοί της Α1 με τα μεγάλα σουτ του Βασίλη Σπανούλη και την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη από τη δράση, οι διακρίσεις των Ελλήνων προπονητών στη EuroLeague ήταν γεγονότα που σημάδεψαν τους τελευταίους 12 μήνες.

Το Sport24.gr ξεχώρισε τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Δημήτρη Διαμαντίδη, Βασίλη Σπανούλη, Σπύρο Γιαννιώτη, Κατερίνα Στεφανίδη, Άννα Κορακάκη, Λευτέρη Πετρούνια, Παναγιώτη Μάντη - Παύλο Καγιαλή, Σοφία Ασουμανάκη - Κατερίνα Νικολαϊδου, Δημήτρη Ιτούδη, Γιώργο Μπαρτζώκα, Κώστα Μήτρογλου, Κώστα Φορτούνη, την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, αλλά και τους Παραολυμπιονίκες Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, Παύλο Μάμαλο, Δημήτρη Μπακοχρήστο, Μανώλη Στεφανουδάκη, Θανάση Κωνσταντινίδη, Δήμητρα Κοροκίδα, μαζί με την ομάδα μπότσια που στελέχωσαν οι Πολυχρονίδης - Πανανός - Ντέντα και σας ζητά να αναδείξετε εσείς τον κορυφαίο όλων με την ψήφο σας.

Για να ψηφίσετε από το app του Sport24.gr, πατήστε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ