FOOTBALL LEAGUE

Νίκες για Απόλλωνα και Ολυμπιακό Βόλου

Νίκες για Απόλλωνα και Ολυμπιακό Βόλου
Απόλλων Σμύρνης INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 3-1 στην Κόρινθο την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off της Football League. Ο Απόλλων Σμύρνης ''έσπασε'' το σερί του Ηρακλή, του οποίου επικράτησε 1-0.

Τι και αν πήγε στην Κόρινθο η Παναχαϊκή; Το ίδιο έκανε. Μια ακόμα ήττα στα play off της Superleague, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό Βόλου, με 3-1. Καθηλωμένοι στην τελευταία θέση του μίνι πρωταθλήματος οι Αχαιοί, δίχως βαθμό.

Ο Ηρακλής υπέστη την πρώτη ήττα του στα play off. Στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα έχασε με 1-0 και είναι πλέον 2ος με 16 βαθμούς. Ο Απόλλων σκαρφάλωσε στην 3η θέση με επτά βαθμούς, εκμεταλλευόμενος την ήττα της ΑΕΛ από την ΑΕΚ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-3

Στην αναμέτρηση που έγινε στην Κόρινθο ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 3-1 της Παναχαίκής. Το σκορ για τους Θεσσαλούς άνοιξε στο 12΄ ο Θέος με πλασέ, αφού πρώτα πέρασε τον Άλλα Άλμπι. Οι Αχαιοί ισοφάρισαν σε 1-1 με πλασέ του Μαρουκάκη στο 21', για να ξαναπάρουν το προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Θέου, από σέντρα του Διαμαντόπουλου. Το τελικό 3-1 έγραψ ο Σκοπελίτης με σουτ στο 61'.

Νίκες για Απόλλωνα και Ολυμπιακό Βόλου
INTIME SPORTS

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός):Δήμιζας, Ασίγκμπα, Κάργας (78' Χοτζάλι), Άλλα, Στεργίδης (85' Τρίγκας), Μαρουκάκης, Κοντοχρήστος, Κυβελίδης, Γκαντιάγκα, Φουρλάνος (56' Κορέτα), Χούσα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας (80' Μαργαρίτης), Κυζιρίδης, Σκοπελίτης (74' Καρράς), Μπιτάνγκ, Θέος (67' Μακρυδημήτρης), Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0

Χάρη σε ένα χτύπημα φάουλ του Λαγού, στο 52', το οποίο άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Χουάντερσον, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή, στη Ριζούπολη. Μέτριο και σκληρό παιχνίδι, με νικήτρια την ''Ελαφρά Ταξιαρχία'', στην πρώτη της επικράτηση στην έδρα της, στα play off.

Νίκες για Απόλλωνα και Ολυμπιακό Βόλου
INTIME SPORTS

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ψιάνος, Βάντερσον, Λαγός, Ανγκούλο (84' Ηρακλής), Μπαμ Μπαμ (46' Άρσιτς), Φαρινόλα (71' Τζιώρας)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Περόνε (31' Λουκίνας), Κυριακίδης (83' Σιατραβάνης), Τσιλιανίδης (56' Πασάς)

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Σίπκας (Πέλλας)

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των play off

ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-1 (42' Πλατέλλας)

Απόλλων Σμύρνης - Ηρακλής 1-0 (52' Λαγός)

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός Βόλου 1-3 (17' Μαρουκάκης - 11', 37' Θέος, 61' Σκοπελίτης)

Η βαθμολογία:

(σε 4 ματς)

1. ΑΕΚ 19

2. Ηρακλής 16

3. Απόλλων 7

4. ΑΕΛ 6

5. Ολυμπιακός Βόλου 4

6. Παναχαϊκή 0

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ