NEW ARTICLES

Νέο video chat από το Newsroom του Sport24.gr

Νέο video chat από το Newsroom του Sport24.gr

Το newsroom του Sport24.gr και ο Γιάννης Φιλέρης σας περιμένουν και αυτή την Κυριακή λίγο μετά το τέλος της 27ης αγωνιστικής για μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης με ήχο και εικόνα!

Κάναμε πρεμιέρα μετά το επεισοδιακό ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, το συνεχίσαμε την 26η αγωνιστική κι αφού σας αρέσει και ανταποκριθήκατε, θα γίνει η αγαπημένη συνήθεια κάθε Κυριακής.

Αναφερόμαστε φυσικά στο LIVE Video Chat του Sport24.gr, όπου ο Γιάννης Φιλέρης, έχει άμεση επικοινωνία με τους αναγνώστες και απαντά στις ερωτήσεις σας. Κι όλα αυτά, με εικόνα και ήχο!

Αυτή την Κυριακή η συντακτική ομάδα του Sport24.gr θα είναι πάλι στη θέση της και λίγο μετά το τέλος της αγωνιστικής η κάμερα θ' ανοίξει και η συζήτηση με εσάς θα ξεκινήσει. Θα ξεκινήσουμε στις 22.30!

Παράλληλα μπορείτε να πάρετε μέρος στα γκάλοπ που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του Live και να δείτε μαζί μας τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, της αγωνιστικής.

Μην ξεχνάτε μάλιστα, πως η συζήτηση θα είναι LIVE και θα ενημερώνεστε άμεσα για τα αθλητικά γεγονότα που θα διεξάγονται εκείνη την ώρα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μπείτε στο LIVE και να στείλετε τις ερωτήσεις σας. Ο Γιάννης Φιλέρης και η συντακτική ομάδα του Sport24.gr θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ