MARKET

Γύρος... 4ος

Γύρος... 4ος

O 4ος γύρος ξεκίνησε και μαζί η... αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των groups. Η προθεσμία λήγει τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα. Φτιάξε το δικό σου group.

Τι είναι τα groups;

Για όσους δεν έχουν μάθει τα νέα το Seri Sport24 επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν και να συμμετάσχουν σε γκρουπ ώστε να διπλασιαστεί η χαρά του παιχνιδιού!

Τώρα, δεν ανταγωνίζεσαι μόνο άλλους παίκτες αλλά μαζί με τους φίλους, συναδέλφους, συνεργάτες ή απλά γνωστούς σου, μπορείς ν’ ανταγωνίζεσαι και άλλα γκρουπ παικτών του Seri Sport24.

Τα group που συμμετέχουν στο διαγωνισμό είναι τα groups που έχουν 10 μέλη και πάνω!Αν το group δεν έχει αρκετά μέλη μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας μέσω facebook ή ακόμα και με e-mail.Κάθε παίκτης μπορεί να είναι μέλος μόνο σε 1 γκρουπ. Στο τέλος του μήνα το group με το καλύτερο Seri αλλά και το group με τις περισσότερες νίκες θα κερδίσουν δώρα... έκπληξη!

Πέρα από το διαγωνισμό για τα καλύτερα group, τα επίσημα group των Redplanet.gr, Prasinanea.gr, Olapaok.gr και Sport24 ανακοινώνουν τα δικά τους δώρα!

Sport24.gr

Συλλεκτικά αντικείμενα των blogers του Sport24! Δείτε και εδώ...

RedPlanet.gr

Εισιτήρια και κάρτες διαρκείας για τους αγώνες μπάσκετ του Ολυμπιακού!


Prasinanea.gr

Συλλεκτικά αντικείμενα υπογεγραμμένα από τα αστέρια του Παναθηναϊκού


Olapaok.gr

Συλλεκτικά αντικείμενα και το επετειακό DVD του ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ