Επιμέλεια: Παναγιώτης Χαραλάμπους Δημοσίευση: 28 Δεκεμβρίου 2009 19:28 Για ακόμη μια φορά ο Κώστας Χαραλαμπίδης εξέφρασε το ενδιαφέρον του για να εμπλακεί στα διοικητικά της Δόξας Δράμας, κάτι το οποίο έκανε γνωστό η ίδια η ΠΑΕ.
Συγκριμένα, αύριο αντιπροσωπεία του Αθηναίου επιχειρηματία θα έχει συνάντηση στην Δράμα, με μέλη της προσωρινής διοίκησης, προκειμένου να εξετάσουν τις πραγματικές προθέσεις του.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Σήμερα το μεσημέρι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Κώστας Χαραλαμπίδης με τον Α’ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Δόξα, κ. Ηλιάδη Ηλία, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 29/12 το ραντεβού αντιπροσωπείας του Αθηναίου επιχειρηματία και εκπροσώπων της ΠΑΕ, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα εμπλοκής του πρώτου στα διοικητικά της Δόξας.
Οι άνθρωποι της διοίκησης προτίμησαν να συναντήσουν τον κ. Χαραλαμπίδη στη Δράμα, στην έδρα της ομάδας, στα πλαίσια αναζήτησης της καλύτερης δυνατής επιλογής προσώπου ή προσώπων για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου".