MARKET

Travel Rookie: 2 εμπειρίες σε μία!

Travel Rookie: 2 εμπειρίες σε μία!

Εδώ και πολύ καιρό σκεφτόμουν ποιο ταξίδι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω ως ιδανικό. Η απάντηση μου σε αυτό το ερώτημα είναι προφανής: αυτό που θα συνδύαζε μια καινούρια εμπειρία με μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Και λόγω μικροβίου πολύ θα ήθελα να έχω συνδυάσει κάπως έτσι την πρώτη αεροπορική εμπειρία! Αντιθέτως όμως θα θυμάμαι για πάντα εμένα στα χακί να αποβιβάζομαι στη Μυτιλήνη άγριο χάραμα ένεκα στρατού. Ίσως στο μυαλό μου ακόμα να συνδυάζω το αεροπλάνο με το στρατό… λόγω αυτής της «υποχρεωτικής» εμπειρίας.

Βέβαια εγώ μεγάλωσα κι από τότε έχω κάνει –και λόγω ρεπορτάζ- πολλά ταξίδια πια και εντός Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό. Το πρώτο όμως ταξίδι πάντα μένει στο μυαλό ως κάτι μοναδικό! Και όποιος καταφέρει να το συνδέσει με το δικό του «θέλω», τότε είναι πολύ τυχερός!

Για εμένα, η ευκαιρία του να ζήσει κανείς την πρώτη του αεροπορική εμπειρία γνωρίζοντας πως πρόκειται να παρακολουθήσει ένα μεγάλο ματς, είναι κάτι που δεν ξεχιέται, ειδικά αν δεν έχει δει ποτέ από κοντά κάτι παρόμοιο σε αθλητικό επίπεδο! Στην ουσία είναι δύο τρομερές εμπειρίες σε μία!

Η Aegean, στo πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, προσφέρει αυτό το μοναδικό συνδυασμό εμπειριών σε 50 travel rookies, δηλαδή σε νέους που δεν έχουν ξαναπετάξει ποτέ με αεροπλάνο. Σημειώστε, πως και ο Γιάννης, ήταν κι ο ίδιος ένας travel rookie, αφού μπήκε σε αεροπλάνο για πρώτη φορά στη ζωή του στα 18 με προορισμό την Ιταλία.

Ειδικότερα, εάν θέλετε να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία και είστε από 18-25 χωρίς εμπειρία αεροπορικού ταξιδιού στο παρελθόν, η Aegean σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο www.travelrookie.gr, και να απολαύσετε το πρώτο σας αεροπορικό ταξίδι σε συνδυασμό με τον αγώνα της Εθνικής μας απέναντι στην Εθνική της Γαλλίας. Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Eurobasket 2017, στις 2 Σεπτεμβρίου στο Ελσίνκι, και οι 50 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μαζί τους τον κολλητό ή την κολλητή τους.

Ποιος δεν θα ήθελε ένα τέτοιο δώρο; Με την Aegean λοιπόν, οι εμπειρίες γίνονται μοναδικές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ