MARKET

Εκατοντάδες επιλογές σε Ευρωμπάσκετ και προκριματικά Μουντιάλ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέρα ιδανική για τους λάτρεις του στοιχήματος η Πέμπτη, με την πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ, αλλά και αγώνες για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Δείτε τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει το Stoiximan.gr.

Μουντιάλ Ρωσίας 2018: Εσθονία και Βέλγιο για την πρόκριση της Ελλάδας!

Εβδομάδα εθνικών ομάδων αυτή αφού από την Πέμπτη μέχρι και την Τρίτη τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας παίρνουν φωτιά σε όλες τις… ποδοσφαιρικές ζώνες του κόσμου. Στην Ευρώπη απομένουν 4 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των ομίλων απ’ όπου θα προκύψουν οι 1οι που θα ταξιδέψουν απευθείας στη Ρωσία, αλλά και οι 2οι που θα μπουν στη διαδικασία των playoffs, για να διασφαλίσουν την παρουσία τους στο Μουντιάλ του επόμενου καλοκαιριού.

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει στο Στάδιο Καραϊσκάκης την Εσθονία με τη νίκη να είναι παραπάνω από επιτακτική τόσο για να πλησιάσει το πρωτοπόρο Βέλγιο (+4 από την Ελλάδα) αλλά και για να διατηρήσει τη 2η θέση όντας 1 βαθμό παραπάνω από τη φιλόδοξη Βοσνία, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κύπρο. Η δυάδα αγώνων αυτή (ακολουθεί εντός έδρας το Βέλγιο την Κυριακή) είναι ίσως η σημαντικότερη για την Ελλάδα, αφού τα 2 παιχνίδια που θα απομένουν θα είναι με το Γιβραλτάρ και την Κύπρο.

Η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε έχει ισχυροποιήσει ξανά την ομάδα μετά την τελευταία καταστροφική προκριματική φάση του Euro της Γαλλίας, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις που προσφέρει το Stoiximan.gr (πάνω από 200 ειδικά στοιχήματα) σχετικά με τη νίκη της Ελλάδας χωρίς να δεχθεί γκολ. Αμυντικά, ο αναγεννημένος Παπαδόπουλος συνθέτει ένα πολύ ισχυρό δίδυμο με τον Παπασταθόπουλο, ενώ επιθετικά ο ηλικιακός μέσος όρος μπορεί να έχει πέσει, αλλά η ποιότητα ακολουθεί αντίστροφη πορεία με το Μάνταλο και τον Φορτούνη να ηγούνται της προσπάθειας της Εθνικής μας, αλλά και των πιθανών σκόρερς.

Πέραν της Ελλάδας όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου με παιχνίδια όπως τα Γαλλία-Ολλανδία, Ισπανία-Ιταλία Τσεχία-Γερμανία και Δανία-Πολωνία να ξεχωρίζουν στις… μονομαχίες για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός σε επίπεδο εθνικών ομάδων του πλανήτη.

Ευρωμπάσκετ 2017: Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή (δεν) κάνει!

Ξεκίνησε με μεγάλο ενθουσιασμό, η απουσία όμως του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετρίασε την… θετική ενέργεια όλων για την πορείας της Εθνικής μας. Το Ευρωμπάσκετ αρχίζει την Πέμπτη και τα φώτα όλου του μπασκετικού κόσμου στρέφονται σε Φινλανδία, Ισραήλ, Ρουμανία, Τουρκία, τις τέσσερις χώρες που θα μοιραστούν και θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση.

Οι πολλές και τρανταχτές απουσίες σημαντικών παικτών και κομβικών προσωπικοτήτων έχουν περιορίσει τις… εύκολες προβλέψεις για τα φαβορί, όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη και με την Ελλάδα. Ισπανία, Γαλλία και Σερβία συνθέτουν τις τρεις ομάδες των πολύ ισχυρών, γεγονός που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις του Stoiximan.gr για το νικητή του τουρνουά, όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την έκπληξη με τα παραπάνω δεδομένα. Η εθνική μας υποχώρησε λίγο με τις τελευταίες εμφανίσεις και την απουσία του Γιάννη, αλλά δε χωρά αμφιβολία πως… σφίζει από ποιότητα και εμπειρία και όπως θεωρήσει πως αποδυναμώθηκε θα το πληρώσει.

Η Λετονία και η Γεωργία (του δικού μας Ηλία Ζούρου που μας κέρδισε και στο “Acropolis”) φωτογραφίζονται… σιγά-σιγά ως δυο ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να μπουν στην 4 και στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου. Αναντίρρητα θα είναι μεγάλη έκπληξη αν συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ πολλά θα κριθούν και από τις πιθανές διασταυρώσεις όπως συμβαίνει, εξάλλου, πάντοτε στον αθλητισμό και δη στο μπάσκετ. Μάλιστα, το ενδεχόμενο να μπουν στα μετάλλια οι δυο παραπάνω χώρες τοποθετείται στοιχηματικά αμέσως μετά τις πιθανότητες των πιο παραδοσιακών μπασκετικών δυνάμεων εκτός φυσικά των φαβορί (Κροατία, Λιθουανία, Τουρκία, Ιταλία, Σλοβενία και Ρωσία).

Τα πάντα συνηγορούν πως θα δούμε ένα διαφορετικό και πολύ ενδιαφέρον Ευρωμπάσκετ, με τις 18 ημέρες δράσης να ξεκινούν από την Πέμπτη και να ολοκληρώνονται το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου με τους τελικούς. Η φετινή μπασκετική χρονιά ξεκινάει νωρίς και με τον καλύτερο τρόπο. Καλή τύχη στην Εθνική μας!

Στο Stoiximan.gr θα βρείτε αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, μοναδικά μακροχρόνια (Ποια ομάδα θα κερδίσει μετάλλιο, Νικητές ομίλων, Πρώτος σκόρερ, Πρώτος ριμπάουντερ, Περισσότερα εύστοχα τρίποντα, Ζευγάρι Τελικού, Head to Head), αλλά και πάνω από 120+ ανά αγώνα (150 για την Ελλάδα), όπως και σχετικό Mission για το Eurobasket!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ