ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τo Sport24.gr σε στέλνει στο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα!

Τo Sport24.gr σε στέλνει στο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα θέλει ένα ακόμη πρωτάθλημα, για να επιβεβαιώσει ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Πριμέρα τα τελευταία χρόνια. Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την άλλη, έχει βάλει στόχο να την αποκαθηλώσει και ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει οπωσδήποτε να πάρει τη ρεβάνς του 5-0. Όπως και να 'χει, όμως, το el clasico, πέρα από βαθμολογικό ενδιαφέρον, είναι το απόλυτο ματς γοήτρου για τους δυο συλλόγους και παραμένει η κορυφαία ποδοσφαιρική συνάντηση του πλανήτη.

Συνεπώς, το να στέλνει το Sport24.gr έναν ΤΥΧΕΡΟ στη Μαδρίτη για να το παρακολουθήσει από κοντά, δεν είναι κάτι που μπορείς να αφήσεις έτσι στην... τύχη του. Ναι, αλήθεια. Το Sport24.gr σε συνεργασία με το online ταξιδιωτικό γραφείο www.kronosonline.com ετοιμάζουν “βαλίτσες” για το Μπερναμπέου.

Με αναχώρηση στις 15 και επιστροφή στις 17 Απριλίου ο τυχερός αναγνώστης του Sport24.gr (που θα προκύψει μέσα από κλήρωση, αφού συμπληρώσει τα στοιχεία του σε αυτή τη φόρμα) θα βρεθεί στην ισπανική πρωτεύουσα για να δει από κοντά τον ποδοσφαιρικό αγώνα, που είναι εμπειρία ζωής. Χωρίς πλάκα.

Συμπλήρωσε τη φόρμα αποστολής στοιχείων για να διεκδικήσεις το μεγάλο δώρο

TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ