MARKET

Το Sport24.gr προσφέρει 50 προσκλήσεις για τον Kobe Bryant

Το Sport24.gr προσφέρει 50 προσκλήσεις για τον Kobe Bryant

Το Sport24.gr σας προσφέρει αποκλειστικά το δικαίωμα να γνωρίσετε από κοντά τον Kobe Bryant! Πάρτε μέρος στην κλήρωση και κερδίστε μια θέση για το "Final Game", που θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα το Sport24.gr σε συνεργασία με τη NIKE προσφέρει 50 διπλές προσκλήσεις για το event, που θα αποτελέσει την κορύφωση της επίσκεψης του άσου των Los Angeles Lakers στην Ελλάδα. Πρόκειται για την τελική αναμέτρηση των δύο φιναλίστ του τουρνουά 3-on-3 "Take the Court" στην Αγορά του ΟΑΚΑ (27/9, 17.30).

Οι δύο τυχερές ομάδες θα αγωνιστούν υπό τις προπονητικές οδηγίες και παραινέσεις του Kobe Bryant και του Βασίλη Σπανούλη!

Στην κλήρωση θα πάρουν μέρος όσοι δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

Παράλληλα η NIKE ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα του 33χρονου αστέρα του ΝΒΑ στην Αθήνα. Τη Δευτέρα (26/9, 17.00) θα εγκαινιάσει το καινούργιο κατάστημα House of Hoops by Foot Locker στην Ερμού. Εκεί θα διεξαχθεί και διαγωνισμός καρφωμάτων, με τον Kobe να αναδεικνύει τον νικητή!

Το πρωί της Τρίτης (27/) ο all-star γκαρντ θα συναντήσει τις 16 καλύτερες ομάδες της Αθήνας, οι οποίες θα αναδειχτούν από τα 3-on-3 "Take the Court" τουρνουά μπάσκετ της Nike. Οι ομάδες αυτές θα προπονηθούν υπό την καθοδήγηση κορυφαίων προπονητών μπάσκετ και του ίδιου του Kobe Bryant, ενώ θα γνωρίσουν τα μυστικά του παιχνιδιού του και θα κερδίσουν χρήσιμες συμβουλές για την προπόνησή τους.

Επιπλέον, αυτή την εβδομάδα, οι θαυμαστές του Kobe Bryant μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό

"Άφησε το μήνυμα σου στο Kobe" δημιουργώντας το δικό τους video μέσα στα καταστήματα Nike της Κηφισιάς, της Γλυφάδας και του The Mall Athens. Οι δημιουργοί των καλύτερων video θα γνωρίσουν τον Kobe στο νέο κατάστημα Nike της Κηφισιάς, το απόγευμα της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα.

Η κορύφωση της επίσκεψης του Bryant στην Αθήνα θα είναι το "Final Game", στο οποίο το Sport24.gr -σε συνεργασία με τη NIKE- σας προσφέρουν 50 διπλές προσκλήσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την επίσκεψη του Kobe Bryant εδώ .

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ