MARKET

Tο νέο παγκοσμίως INTERSPORT Store Concept ήρθε πρώτο στην Ελλάδα

Tο νέο παγκοσμίως INTERSPORT Store Concept ήρθε πρώτο στην Ελλάδα

H INTERSPORT Ελλάδας, η Νο1 εταιρεία λιανικής αθλητικών ειδών στη χώρα μας, είναι η πρώτη παγκοσμίως που λανσάρει ένα νέο store concept, ανακαινίζοντας το κατάστημά της στο The Mall Athens. Το Sport24.gr βρέθηκε εκεί για να σας μεταφέρει όλα όσα έζησε στη νέα εμπειρία.

Κατευθυνόμενος προς το ανακαινισμένο κατάστημα INTERSPORT στο The Mall Athens το απόγευμα της Δευτέρας (4/12), είχα στο μυαλό μου ότι πρόκειται για μια ακόμη τυπική εκδήλωση σε ένα κατάστημα που απλώς άλλαξε "εικόνα". Ήμουν σχεδόν βέβαιος γι' αυτό. Από την στιγμή που πάτησα, ωστόσο, το πόδι μου μέσα στον υπερσύγχρονο και προσεγμένο χώρο του, κατάλαβα ότι εκεί τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία βρισκόταν εκεί προκειμένου να παρουσιάσει την πρωτότυπη εκδήλωση που είχε ετοιμάσει η INTERSPORT, άρχισε σιγά σιγά να εξηγεί περί τίνος πρόκειται όλο αυτό το νέο concept της INTERSPORT Ελλάδας, της Νο1 εταιρείας λιανικής αθλητικών ειδών στη χώρα μας. Σίγουρα είχε πολλά να πει και να εξηγήσει, καθώς οι περισσότεροι κοιτούσαμε το χώρο γύρω μας σαν να κατεβήκαμε από άλλο πλανήτη.

Tο νέο παγκοσμίως INTERSPORT Store Concept ήρθε πρώτο στην Ελλάδα

Μαρίλια Τόμπρα - Regional Marketing Manager ΙΝTERSPORT, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Μαθιουδάκης - Regional Instore Marketing Manager INTERSPORT

Πρώτα απ' όλα, το ανανεωμένο κατάστημα στο The Mall Athens είναι τεράστιο και εκτείνεται σε 1000 τ.μ. Παράλληλα, είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε οι χώροι, ανά αθλητική δραστηριότητα, να είναι διακριτοί και οι καταναλωτές να περιηγούνται με ευκολία. Πριν ξεκινήσει η εκδήλωση ερωτηθήκαμε για την αθλητική κατηγορία την οποία προτιμούμε ανάμεσα σε Running, Fitness, Outdoor (WinterSports/ Hiking), Teamsports ( Soccer/ Basketball), Swimming, Tennis καθώς και τις νέες τάσεις στο SportStyle.

Μετά την πρόσφατη εμπειρία μου από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, δεν χρειάστηκε πολλή σκέψη για να επιλέξω την κατηγορία Running. Kάθε κατηγορία πάντως είχε και τους εξειδικευμένους της ambassadors-αθλητές. Προσωπικά βρέθηκα δίπλα στον Κωνσταντίνο Γκελαούζο και στον Μιχάλη Σεΐτη, οι οποίοι μας έδωσαν tips και συμβουλές για τον κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό. Αντίστοιχα, όσοι είχαν επιλέξει τις υπόλοιπες κατηγορίες άκουσαν άλλους αθλητές να τους μιλούν για τις δικές τους εμπειρίες.

Tο νέο παγκοσμίως INTERSPORT Store Concept ήρθε πρώτο στην Ελλάδα

Από την παρουσίαση του νέου Store Concept της INTERSPORT στο The Mall Athens

Στο ανακαινισμένο κατάστημα INTERSPORT στο The Mall Athens βρέθηκαν οι Αναστασία Μαρινάκου και Αθηνά Κοΐνη στο running γυναικών, ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, στα ομαδικά αθλήματα, αλλά και ειδικοί του χώρου όπως οι “Twins Fit”, Μαρία και Αλίκη Δημακοπούλου στο fitness και ο Δημήτρης Κόκκορης στο outdoor.

Tο νέο παγκοσμίως INTERSPORT Store Concept ήρθε πρώτο στην Ελλάδα

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Μαρία και Αλίκη Δημακοπούλου (Twins Fit), Δημήτρης Κόκκορης, Αθηνά Κοΐνη, Κωνσταντίνος Γκελαούζος, Αναστασία Μαρινάκου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σεΐτης

Ποιος είναι ο στόχος όμως ενός τόσο εξελιγμένου τεχνολογικά καταστήματος; Να προσφέρει στους καταναλωτές μία νέα αγοραστική εμπειρία, συνδυάζοντας την καινοτομία και την τεχνολογία με την πλούσια γκάμα προϊόντων και τη γνώση του εξειδικευμένου προσωπικού.

Ωραία όμως τα θεωρητικά, αλλά το ζουμί της υπόθεσης είναι στα πρακτικά που μπορεί να κάνει ο καθένας από εμάς στο συγκεκριμένο κατάστημα. Κι αυτά είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Έτσι κατά την επίσκεψή του στο μοναδικό αυτό κατάστημα, ο καταναλωτής μπορεί να δοκιμάσει και να ενημερωθεί για νέα προϊόντα σε ειδικά αφιερωμένα σημεία, όπως:

- “Action Area” και “Deco points”, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παρουσίαση προϊόντων και φιλοξενία διαφόρων ενεργειών, νέων τεχνολογιών και εποχικών προτάσεων.

- “Soccer Grass Split”, ειδικό χώρο για testing ποδοσφαιρικών παπουτσιών ανάλογα με το τερέν στο οποίο απευθύνεται.

- “Digital kiosks” με ειδικές touch screen οθόνες για περιήγηση στο eshop και πραγματοποίηση online αγορών.

Καθώς επίσης και να επωφεληθεί από μία σειρά υπηρεσιών, όπως:

- “Footscan & Dynamics Analysis”, με 3D ανάλυση του ποδιού σε πελματογράφο, λαμβάνοντας ακριβείς πληροφορίες για τις διαστάσεις και τη μορφολογία του πέλματός του αλλά και ενημέρωση για συγκεκριμένα μοντέλα παπουτσιών που αναλογούν στα χαρακτηριστικά του ποδιού του.

- “Scan & Learn Tool”, μία πρωτοποριακή τεχνολογία στον χώρο του store η οποία αναπτύχθηκε από την INTERSPORT, όπου ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να σκανάρει επιλεγμένα προϊόντα και να δει αναλυτικές πληροφορίες γύρω από αυτά σε μεγάλες οθόνες.

- “Score For More”, το πρόγραμμα επιβράβευσης των καταναλωτών της INTERSPORT που προσφέρει μοναδικά προνόμια και προσφορές στα μέλη της.

Τέλος, οι επισκέπτες μπορούν να δουν ολοκληρωμένες προτάσεις total outfit, μιας και στο στήσιμο ακολουθείται μία 360 προσέγγιση, παρουσιάζοντας μαζί ρούχο, παπούτσι και αξεσουάρ, σε όλες τις κατηγορίες, καθώς και να ενημερωθούν για προϊόντα αλλά και δράσεις της εταιρείας, μέσω digital οθονών σε διάφορα σημεία εντός του καταστήματος.

Tο νέο παγκοσμίως INTERSPORT Store Concept ήρθε πρώτο στην Ελλάδα

Άποψη από το νέο Store Concept της INTERSPORT στο The Mall Athens

Η έναρξη λειτουργίας του καταστήματος INTERSPORT στο The Mall Athens σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας σελίδας στην πορεία της INTERSPORT Ελλάδας. Η εταιρεία παραμένει πιστή στο όραμα που πρεσβεύει το moto της «SPORT TO THE PEOPLE», προσπαθώντας, ταυτόχρονα, να το εξελίξει.

Το Sport24.gr βρέθηκε εκεί και ανακάλυψε τη νέα εμπειρία που προσφέρει το υπερσύγχρονο κατάστημα της INTERSPORT στο The Mall Athens. Εσύ ακόμη κάθεσαι;

THE NEW EXPERIENCE IS HERE

#newINTERSPORTexperience

Στοιχεία καταστήματος

INTERSPORT Μαρούσι

Επίπεδο 1, The Mall Athens

Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι

www.intersport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ