MARKET

Το Melissa on the Road «τρέχει» μαζί με τους δρομείς

Το Melissa on the Road «τρέχει» μαζί με τους δρομείς

Την «αθλητική» του πτυχή αναδεικνύει το ειδικά διαμορφωμένο food truck Melissa on the Road με τη συμμετοχή του στο Spetses Mini Marathon αλλά και στο Navarino Challenge, προσφέροντας στους συμμετέχοντες αθλητές προϊόντα Melissa από δίκοκκο σιτάρι ολικής αλέσεως.

Στις 7 & 8 Οκτωβρίου το Melissa on the Road κέρδισε τις εντυπώσεις στο pasta party που η Melissa οργάνωσε για τους συμμετέχοντες στον 7o Spetses Mini Marathon. Το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει συνταγές από δίκοκκο σιτάρι, ιδανικό για όσους αθλούνται και ακολουθούν ειδική διατροφή υψηλή σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, που σέρβιρε ο «βοηθός μάγειρα» Σάββας Πούμπουρας.

Επόμενος σταθμός της αθλητικής διαδρομής του οχήματος θα είναι το Navarino Challenge αυτό το Σαββατοκύριακο. Με υλικά Melissa, κατάλληλα για τις διατροφικές ανάγκες αθλητών και όσων προσέχουν τη διατροφή τους, το Melissa on the Road truck θα είναι εκεί, αυτήν τη φορά με την food blogger Mamatsita και τις δικές της συνταγές.

Παράλληλα, για το επόμενο διάστημα, το activation συνεχίζεται κανονικά, με το κοινό να μπορεί να βρίσκει την εκάστοτε διαδρομή του στο http://www.melissakaiesy.gr/ontheroad και να επικοινωνεί απευθείας στο @Melissa_Pasta στο Twitter αλλά και στη σελίδα Melissa στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ