MARKET

Το Seri σε πάει διακοπές

Το Seri σε πάει διακοπές

Ετοιμαστείτε για το 10ο γύρο του Seri Sport 24, που θα έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια απ' όλους τους προηγούμενους, καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να παίζετε αγώνες στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης για 31 συνεχόμενες ημέρες!

Ο 10ος γύρος ξεκινά σήμερα 1η Αυγούστου, στις 14:00, και θα ολοκληρωθεί την 1η Σεπτεμβρίου, στις 12:00.Μετά από τρεις μήνες θα έχετε και πάλι τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σε τρία από τα σπουδαιότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο, όπως είναι η Premier League, η Bundesliga και το Championnat.

Διεκδικήστε λοιπόν τα 100.000 ευρώ κάνοντας Seri 28, παίζοντας ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι,η Μπάγερν Μονάχου, η Σάλκεκαι η ενισχυμένη Παρί Σεν Ζερμέν.

Φυσικά, εκτός από ποδόσφαιρο θα μπορείτε να παίξετε και αγώνες τένις, αφούδεσπόζει τοUS Open, ενώ για όσους κυνηγούν πολλές και γρήγορες νίκες, το πρόγραμμα θα εξακολουθεί να περιλαμβάνει βελάκια και πινγκ πονγκ.

Να σημειωθεί βέβαια, πως τα Seri Groups πάνε διακοπές αυτόν τον Αύγουστο, αφού δεν θα διεκδικήσουν έπαθλα στο 10ο γύρο. Οπότε, πρέπει να επικεντρωθείτε μόνο σε ό,τι πετύχετε σε προσωπικό επίπεδο. Καλή επιτυχία, καλές διακοπές και φυσικά καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ