MARKET

Νέο video chat από το Newsroom του Sport24.gr

Νέο video chat από το Newsroom του Sport24.gr

To newsroom του Sport24.gr και ο Γιάννης Φιλέρης σας περιμένουν και αυτή την Κυριακή λίγο μετά το τέλος της 26ης αγωνιστικής για μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης με ήχο και εικόνα!

Μετά το τέλος της 25ης αγωνιστικής και στη σκιά των επεισοδίων του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, το Sport24.gr εγκαινίασε τη video chat επικοινωνία με τους αναγνώστες προσθέτοντας εικόνα και ήχο στις Live συζητήσεις.

Με φόντο το Newsroom του Sport24 ο Γιάννης Φιλέρης υποδέχθηκε τις ερωτήσεις σας, απάντησε σε περισότερες από 130 στα 90 λεπτά που ήταν στην οθόνη του υπολογιστή σας και σχολίασε την αγωνιστική, το ντέρμπι και τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

Αυτή την Κυριακή η συντακτική ομάδα του Sport24.gr θα είναι πάλι στη θέση της και λίγο μετά το τέλος της αγωνιστικής η κάμερα θ' ανοίξει και η συζήτηση με εσάς θα ξεκινήσει. Αυτή τη φορά ελπίζουμε να ασχοληθούμε μόνο με καθαρά αθλητικά θέματα χωρίς έκτροπα κι επεισόδια.

Παράλληλα μπορείτε να πάρετε μέρος στα γκάλοπ που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του Live και να δείτε μαζί μας τις καλύτερες φάσεις και τα γκο, της αγωνιστικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ