MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΘΗΣΑΥΡΟΣ στο ΝΗΣΙ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΘΗΣΑΥΡΟΣ στο ΝΗΣΙ

«Δυνατά» και «πονηρά» ματς στην Πρέμιερ Λιγκ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Η εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ πέρασε στην ιστορία και περισσότερο από ποτέ την τελευταία τετραετία, μας προδιαθέτει για αλλαγή... σκηνικού στην κορυφή. Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη, 2-1, επί του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από τους πρωταθλητές και δείχνει κάτι παραπάνω από ικανός να διεκδικήσει τον τίτλο. Η δράση, όμως, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει με σιγουριά το τι μέλλει γενέσθαι.

Οι πρωτοπόροι πηγαίνουν στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτή τη φορά είναι όντως το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει ώστε να διεκδικήσει εκείνος την πρωτιά, αλλά μετά τον Παναιτωλικό, καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας και τον Αστέρα Τρίπολης, δύο ομολογουμένως δύσκολες εξορμήσεις. Οι αναμετρήσεις ΟΦΗ – Λεβαδειακός και Πανθρακικός – Εργοτέλης παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον όσον αφορά στη μάχη της ουράς, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο παρουσιάζει όλο και περισσότερα θετικά στοιχεία ανταγωνισμού και μάλιστα σε όλες τις καίριες θέσεις (κορυφή, τετράδα των πλέι οφ, υποβιβασμός).

Πλήρη αγωνιστική, ενώ έχει προηγηθεί εμβόλιμη, έχουμε και στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι έκαναν... υγιεινούς περιπάτους απέναντι σε Τότεναμ και Σάντερλαντ αντίστοιχα, οι «μπλε» του Λονδίνου έχουν έξι βαθμούς περισσότερους από τους «πολίτες» και όλα συντείνουν στο ότι η διεκδίκηση του τίτλου αποτελεί «κούρσα για δύο άλογα». Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει δύσκολη αποστολή, στον αγγλικό βορρά, με αντίπαλο τη Νιουκάστλ, ενώ οι πρωταθλητές υποδέχονται την Εβερτον, με τους φιλοξενούμενους να έχουν χάσει μόλις ένα ματς στα τελευταία επτά στην Πρέμιερ και να δείχνουν ικανοί για τη ζημιά.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ