MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΑΙΖΟΥΜΕ... ΕΛΛΑΔΑ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΑΙΖΟΥΜΕ... ΕΛΛΑΔΑ

Οι προβολείς "στρέφονται" στη Σούπερ Λιγκ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι έτοιμα, στην πλειοψηφία τους, να πέσουν σε... χειμερία νάρκη, ωστόσο, παρά το ότι πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, η δράση κορυφώνεται, με την εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ να "κλέβει την παράσταση".

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός πέρασε με τον... αυτόματο πιλότο από το "Κλεάνθης Βικελίδης", νικώντας τον Αρη με 2-0, έχοντας διαμορφώσει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Διατηρεί τη διαφορά των οκτώ βαθμών κι έχει κάθε λόγο να ευελπιστεί ότι αυτή δεν θα μειωθεί, δεδομένου ότι υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ ακολουθεί από απόσταση και παραμένει στην Αθήνα. Μετά το άκρως θεαματικό 5-2 επί της Καλλονής στη Νέα Σμύρνη, δοκιμάζεται στο Περιστέρι, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, ο οποίος το Σάββατο πέρασε με 2-1 από τη Λεωφόρο κι έκανε το μεγάλο βήμα για να ισχυροποιήσει την παρουσία του στην 3η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, η 2η απέχει επτά βαθμούς και παρά το ότι ο "Δικέφαλος" δεν έχει την παραμικρή διάθεση να κάνει... χάρες, το συγκεκριμένο ματς αναμένεται ισορροπημένο στους περισσότερους τομείς.

Την 4η θέση μοιράζονται οι Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν εκτός έδρας αποστολές. Οι "πράσινοι" εκδράμουν στη Λειβαδιά για να παίξουν με την τοπική ομάδα, η οποία έχει πάρει τους 16 από τους 17 βαθμούς της στη Βοιωτία, με απολογισμό 5-1-1 σε επτά ματς. Κοινώς, ο Λεβαδειακός στο «σπίτι» του, κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος μπορεί να θεωρηθεί.

Ο Αστέρας ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Αρη και σίγουρα θέλει εκδίκηση για την περσινή ήττα του με 5-1, η οποία έδωσε μεγάλη ώθηση ώστε οι "κίτρινοι" να εξασφαλίσουν τη σωτηρία τους, σε ένα ματς το οποίο συνοδεύτηκε από αναλύσεις επί αναλύσεων, τόσο πριν, όσο και μετά τη διεξαγωγή του. Η κατάσταση του Αρη είναι ακόμη πιο δύσκολη φέτος, καθώς έπεσε στην τελευταία θέση, ενώ είναι χαρακτηριστικό το ότι στο "Βικελίδης" δεν έχει καταφέρει ακόμη να πανηγυρίσει το τρίποντο (0-3-4).

Τα ματς Εργοτέλης – Απόλλων Σμύρνης, Ξάνθη – ΟΦΗ, Παναιτωλικός – Πλατανιάς, Πανθρακικός – Καλλονή και Πανιώνιος – Βέροια ολοκληρώνουν το πρόγραμμα.

Από 'κει και πέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες για το Κύπελλο Γαλλίας, Ισπανίας, Ολλανδίας και Ιταλίας, το Λιγκ Καπ Γαλλίας και αυτό της Αγγλίας, το οποίο βρίσκεται στα προημιτελικά και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Από τους τέσσερις αγώνες ξεχωρίζει το μίνι λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται ήδη στην επόμενη μέρα μετά την απόλυση του τεχνικού Βίλας Μπόας.

Φουλ δράση και στο... Μαρόκο, όπου δίνουν το "παρών" οι πρωταθλήτριες Ευρώπης (Μπάγερν), Λατινικής Αμερικής (Ατλέτικο Μινέιρο), Ασίας (Γκουανγκζού), Αφρικής (Αλ Αχλί), Βορείου και Κεντρικής Αμερικής (Μοντερέι), Ωκεανίας (Οκλαντ Σίτι) και η οικοδέσποινα Ράζα Καζαμπλάνκα. Μπορεί η συγκεκριμένη διοργάνωση να μην έχει την περισσότερη αίγλη του κόσμου, αλλά τα οικονομικά κίνητρα είναι σημαντικά.

Διαβάστε και τις στήλες:

-"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-"Ο ΡΑΦΤΗΣ", με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-"ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ", με τον Ηλία Ζυματούρα

-"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

-"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

-"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

-"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!" με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ