MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Ολοι στο... ΚΟΛΠΟ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Ολοι στο... ΚΟΛΠΟ

Μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 11 Μαρτίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Tα εγχώρια πρωταθλήματα προσέφεραν ουκ ολίγες συγκινήσεις το τετραήμερο που μας πέρασε (η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι δεν μπορούμε να απαντήσουμε αν κυριάρχησαν τα χαμόγελα ή τα... κλάματα), αλλά τώρα η σελίδα γυρίζει και περνάμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα βρίσκονται στους «16», αν και σε διαφορετικό στάδιο, καθώς για την κορυφαία διοργάνωση διεξάγονται οι πρώτοι τέσσερις επαναληπτικοί, ενώ για τη δεύτερη τη τάξει οι πρώτοι αγώνες. Ελληνική εκπροσώπηση δεν έχουμε, ωστόσο τα σημαντικά ματς δεν λείπουν, κάθε άλλο, έστω κι αν με μία πρώτη ανάγνωση, στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα φαβορί είναι ξεκάθαρα.

Την Τρίτη, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Μίλαν και η Μπάγερν Μονάχου την Αρσεναλ. Στο πρώτο ζευγάρι, το 1-0 υπέρ των Μαδριλένων αναμένεται να βάλει... δύσκολα στους «ροσονέρι» της κακής εφετινής παρουσίας, αλλά από τη στιγμή που μιλάμε για ένα κλαμπ που έχει βρεθεί επτά φορές στην κορυφή της Ευρώπης, καλό θα ήταν να μην ξεγράφουμε τους «ροσονέρι». Εξάλλου, το 2-0 του Λονδίνου υπέρ της Μπάγερν στέλνει με το ένα... πόδι τους Βαυαρούς στα προημιτελικά, ωστόσο πέρυσι, τέτοια εποχή, η Αρσεναλ πέτυχε σπουδαία νίκη, 2-0, στο Μόναχο, έστω κι αν αυτή η επιτυχία δεν είχε αντίκρισμα, επειδή είχε χάσει με 1-3 στο «Εμιρεϊτς».

Την Τετάρτη, τα βλέμματα πέφτουν κατά βάση στο «Καμπ Νόου», όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Το 2-0 υπέρ των «μπλαουγκράνα» στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» δεν αφήνει πολλά περιθώρια ελπίδας στην αγγλική ομάδα, αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το ότι αμφότερες προέρχονται από ηχηρά «χαστούκια» στις εγχώριες υποχρεώσεις τους. Η Μπαρτσελόνα έχασε με 1-0 εκτός έδρας από τη Βαγιαδολίδ και προβλημάτισε κυρίως με την επιθετική ανυπαρξία της (δύο φάσεις), ενώ η Σίτι αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου, δεχόμενη το εντός έδρας 1-2 από τη Γουίγκαν, η οποία τον περασμένο Μάιο της είχε στερήσει το τρόπαιο του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού, επικρατώντας στον τελικό του «Ουέμπλεϊ».

Στο ματς που κλείνει την πρώτη... δόση, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Λεβερκούζεν στη γαλλική πρωτεύουσα, με την παρέα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να έχει τσεκάρει ήδη το εισιτήριο για τα προημιτελικά, μετά το 4-0 επί γερμανικού εδάφους.

Οσον αφορά στο Γιουρόπα Λιγκ, σπάνια βλέπαμε ζευγάρια που «κλέβουν την παράταση» πριν από τα ημιτελικά, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Οι δύο «εμφύλιοι», Γιουβέντους – Φιορεντίνα και Σεβίλλη – Μπέτις, μας προϊδεάζουν για στιγμές έντασης, ιδιαίτερα από τη στιγμή που στα συγκεκριμένα ματς υπάρχει κι έντονη οπαδική αντιπαλότητα. Ματς επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ είναι το Πόρτο – Νάπολι, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο Τότεναμ – Μπενφίκα. «Σταχτοπούτες» των «16» είναι οι Λουντογκόρετς και Ανζί, ενώ το πιο εντυπωσιακό σύνολο είναι αυτό της Σάλτσμπουργκ, η οποία μετράει μόνο νίκες στην εφετινή ευρωπαϊκή περιπέτειά της.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ