MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚαραϊΣΚΑΚΙ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚαραϊΣΚΑΚΙ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 8 Nοεμβρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Ακόμη ένα ευρωπαϊκό τριήμερο πέρασε στην ιστορία, δίχως, βέβαια, να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα όλων των αγώνων της Πέμπτης που αφορούσαν στο Γιουρόπα Λιγκ. Το σίγουρο είναι ότι στη Σούπερ Λιγκ έχουμε ντέρμπι ολκής, με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να υποδέχεται τον 2ο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων», πήρε και το «τρίποντο» την Τρίτη απέναντι στην Μπενφίκα, βρίσκεται τρεις βαθμούς μπροστά από τον «Δικέφαλο», οπότε η θέση εκκίνησης των πρωταθλητών είναι ιδανική. Η αυτοπεποίθηση ξεχειλίζει, ενώ συγκριτικό πλεονέκτημα αποτελεί το ότι οι Θεσσαλονικείς έδωσαν ευρωπαϊκό ματς 48 ώρες αργότερα, έχοντας και τα ταξίδια προς και από το Ισραήλ.

Ο ΠΑΟΚ έχει τους δικούς του λόγους να αισιοδοξεί. Βρίσκεται σε απόσταση βολής και ενδεχόμενη επιτυχία δεν θα τον φέρει να κυνηγάει με απλά καλές πιθανότητες, αλλά... καβάλα στο άλογο. Εξάλλου, εκείνος που έρχεται από πίσω έχει πάντα το μεγαλύτερο κίνητρο του κόσμου, το οποίο κάποιες φορές μετατρέπεται σε ανασφάλεια, πιθανότατα όμως όχι αυτή τη φορά. Η τακτική αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς της Κυριακής

Περνώντας τα ελληνικά σύνορα, σπουδαίο ματς φιλοξενείται στον ιταλικό βορρά. Η Γιουβέντους περιμένει τη Νάπολι στην «Casa Juve», με τις δύο ομάδες να ακολουθούν κατά πόδας τη Ρόμα, στην τριάδα που αναμένεται να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους. Αν ενστερνιστούμε την... καχύποπτη άποψη ορισμένων ειδικών, ότι η Ρόμα δεν θα αντέξει σε αυτή την εξαντλητική κούρσα, τότε η «Γηραιά Κυρία» και οι «παρτενοπέι» είναι το ζευγάρι που θα παλέψει για το «σκουντέτο».

Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς πιο έμπειροι και έχουν περισσότερες παραστάσεις από οριακά ματς, αλλά φέτος δεν πείθουν, παρουσιάζοντας προβλήματα αδράνειας κι έλλειψης ιδεών σε μεγάλα διαστήματα των λεγόμενων «δύσκολων» αγώνων. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι του Ράφα Μπενίτεθ, όχι μόνο δεν πάτωσαν με τη φυγή του Εντινσον Καβάνι, αλλά αφομοιώνουν με θαυμαστή συνέπεια έναν ολοκαίνουριο τρόπο παιχνιδιού. Από το 2005 κι έπειτα έπαιζαν με όλες τις παραλλαγές του 3-5-2, ο Ισπανός όμως «ξήλωσε» ό,τι βρήκε έτοιμο, εφαρμόζει ευλαβικά το 4-2-3-1 και με τους Χάμσικ, Πάντεφ, Ινσίνιε, Μέρτενς, Καγιεχόν, μπορεί να καυχιέται ότι ίσως έχει την πληρέστερη μεσοεπιθετική γραμμή στην Ευρώπη. Καλή η θεωρία, βέβαια, τα πάντα όμως θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο

Ξεχωριστής σημασίας κόντρα λαμβάνει χώρα και στην Αγγλία, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Αρσεναλ για την Πρέμιερ Λιγκ. Παραδοσιακά, τα τελευταία 17 χρόνια, ο Νοέμβριος είναι ο... κακός μήνας των «κανονιέρηδων». Αυτή τη φορά όμως, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έκανε εκκίνηση με το 2-0 επί της Λίβερπουλ και το 1-0 στην έδρα της Ντόρτμουντ, ενώ απολαμβάνει διαφορά πέντε βαθμών από τον ανταγωνισμό. Η Γιουνάιτεντ απέχει οκτώ βαθμούς από την κορυφή, οι πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου δεν είναι με το μέρος της, δεν έχουν εκλείψει κιόλας, με μία ενδεχόμενη επικράτηση των «κόκκινων διαβόλων» να βολεύει όλους τους επίδοξους κατακτητές της κορυφής.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ