MARKET

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο: Αιώνια "εχθροί"

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο: Αιώνια "εχθροί"

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 5 Απριλίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Οι πρώτοι προημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ πέρασαν στην ιστορία και αν έπρεπε να σχηματίσουμε από τώρα την τετράδα που θα «μονομαχήσει» για το τρόπαιο, τότε θα διαπιστώναμε ότι η κόντρα μεταξύ της Ισπανίας και της Γερμανίας θα ήταν αδυσώπητη.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση, ενώ Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ δεν νίκησαν, αλλά στην έδρα τους έχουν κάθε δικαίωμα να θεωρούν εαυτούς φαβορί εν όψει των επαναληπτικών, απέναντι σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μάλαγα, αντίστοιχα.

Τη σκυτάλη παίρνουν για ακόμη μία φορά τα εγχώρια πρωταθλήματα και από τη στιγμή που διανύουμε τον Απρίλιο, το κίνητρο και η σκοπιμότητα είναι στοιχεία που θα μπαίνουν όλο και περισσότερο στο παιχνίδι μας.

Βέβαια, κανένα από αυτά τα δύο δεν έχει θέση στο ντέρμπι της Αιώνιας Πόλης, ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο. Οι δύο τους παλεύουν για μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν, αλλά στην ουσία έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος. Το γόητρο, όμως, δεν αμφισβητείται, καθώς μόνο ένας μπορεί να είναι το... αφεντικό της Ρώμης.

Στη... δική μας Σούπερ Λιγκ, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται για ακόμη μία φορά στην... ουρά της βαθμολογίας. Ο Αρης... καίγεται και η αποστολή του στην έδρα του Ατρομήτου κρίνεται ιδιαιτέρως δύσκολη, ενώ ο Πανθρακικός υποδέχεται τον ΟΦΗ και θέλει τη νίκη προκειμένου να πλησιάσει την κρητική ομάδα, η οποία με τη σειρά της αν χάσει, μπλέκει ξανά σε περιπέτειες. Στο Κέρκυρα – Λεβαδειακός το ενδιαφέρον αγγίζει κυρίως τους φιλοξενούμενους, ενώ η Βέροια δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ σε αυτή του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στην Κρήτη, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο και θέλει το τρίποντο για να συνεχίσει να ελπίζει για τα πλέι οφ, ενώ το Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη είναι το ματς στο οποίο διακυβεύονται τα λιγότερα.

Σπουδαίο ντέρμπι έχουμε στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Σίτι, σε μία άτυπη τελετή «παράδοσης – παραλαβής» του στέμματος του πρωταθλητή. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν διαλύσει φέτος τον ανταγωνισμό, ενώ οι «πολίτες» δεν υπερασπίστηκαν τα κεκτημένα επαρκώς. Αμφότερες οι ομάδες, όμως, θέλουν τη νίκη και μόνο, καθώς το γόητρο παίζει κι εδώ σπουδαίο ρόλο, ενώ δεν υπάρχουν στη... μέση ευρωπαϊκές διοργανώσεις για να παίξουν το ρόλο του αντιπερισπασμού.

Στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, το εκπληκτικό 12-1-0 (30-2 γκολ!) που έχει... χτίσει η Μπάγερν στα εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος απειλείται στη Φρανκφούρτη, με την τοπική Αϊντραχτ να κυνηγάει μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ και να είναι ένας άκρως υπολογίσιμος αντίπαλος. Οι Βαυαροί βέβαια δεν δείχνουν να πτοούνται κι έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν και τυπικά τον τίτλο, ενάμιση μήνα πριν το φινάλε!

«Μάχη» επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε στην Ισπανία, όπου η Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Μάλαγα. Οι φιλοξενούμενοι απέχουν έναν βαθμό από τον αντίπαλό τους, ο οποίος καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή την 4η θέση...



Διαβάστε και τις στήλες:


-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»



Καλή μελέτη και καλά κέρδη!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ