MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ": "Χοντραίνει" το ΠΑΙΧΝΙΔΙ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ": "Χοντραίνει" το ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Συνέχεια με Κύπελλο Ελλάδος! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού και ανανεώνουν το ραντεβού τους ΕΚΤΑΚΤΩΣ για την ΠΕΜΠΤΗ 28 Ιανουαρίου!

Ο Ιανουάριος μας αποχαιρετά και το τελευταίο μεσοβδόμαδο κουπόνι του πρώτου μήνα του χρόνου αποδεικνύεται καθοριστικό σε διοργανώσεις όπως το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ.

Αρχίζοντας από τα δικά μας, το Κύπελλο Ελλάδος βρίσκεται στα προημιτελικά και το διήμερο Τετάρτη – Πέμπτη διεξάγονται οι πρώτες αναμετρήσεις (έπονται ρεβάνς). Οι τέσσερις «μεγάλοι» απέφυγαν τη μεταξύ τους κόντρα, αλλά τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι άκρως ενδιαφέροντα.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης και η οκτάδα κλείνει με το ΑΕΚ – Ηρακλής. Οι εκπλήξεις στη φετινή διοργάνωση είναι ελάχιστες και μένει να δούμε αν στους «8» έχουν... ενστάσεις τα αουτσάιντερ.

Στα ημιτελικά και δη τις ρεβάνς βρίσκεται το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Στόουκ και αναμένεται να επικυρώσει την πρόκριση στο «Ανφιλντ», ενώ η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί στο εντός έδρας ματς απέναντι στην Εβερτον, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα «ζαχαρωτά» νίκησαν 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση και θα το παλέψουν. Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει την ιδιαιτερότητα ότι ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ισχύει μόνο στην παράταση.

Στα ημιτελικά και το Λιγκ Καπ Γαλλίας. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο εντός έδρας ματς απέναντι στην Τουλούζ, ενώ το Λιλ – Μπορντό αναμένεται αμφίρροπο.

Πρόκειται για μονές αναμετρήσεις, οπότε το λάθος δεν συγχωρείται. Στους «4» βρίσκεται και το Κύπελλο Ιταλίας. Η Μίλαν αντιμετωπίζει τη «Σταχτοπούτα» Αλεσάντρια (ομάδα Γ’ Ιταλίας), ενώ με σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται το Γιουβέντους – Ιντερ, αν και στη γειτονική χώρα αναμένουμε και τους επαναληπτικούς.

Αυτοί παίρνουν σειρά στο Κύπελλο Ισπανίας, το οποίο βρίσκεται στα προημιτελικά. Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη έχουν θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι σε Μπιλμπάο και Μιρανδές αντίστοιχα, ενώ οι Θέλτα και Λας Πάλμας τα δίνουν όλα απέναντι στα φαβορί, Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ