MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Το κουπόνι με τα ΔΩΡΑ!

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Το κουπόνι με τα ΔΩΡΑ!

Boxing Day στη Βρετανία! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού και ανανεώνουν το ραντεβού τους ΕΚΤΑΚΤΩΣ για την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου!

Χρονιάρες μέρες και ποδόσφαιρο είναι δύο ασύμβατες έννοιες για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά στη Μεγάλη Βρετανία και δη στην Αγγλία, ο εορτασμός της γέννησης του Θεανθρώπου αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για μαζική προσέλευση στα γήπεδα. Την επομένη των Χριστουγέννων, Αγγλία και Σκωτία παίζουν μπάλα, ενώ πιστή για 4η χρονιά στο ίδιο... έθιμο είναι και η Β’ κατηγορία της Ιταλίας.

Αρχίζοντας με τα της Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της. Πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Εβερτον και θα κάνει... ρεβεγιόν στην κορυφή της βαθμολογίας. Το μεγάλο στοίχημα είναι να παραμείνει εκεί, αλλά το θέμα είναι τι... γνώμη έχει η Λίβερπουλ, η οποία υποδέχεται τις «αλεπούδες» στο «Ανφιλντ». Αν η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι περάσει με νίκη και από το δεύτερο κολλητό ταξίδι στο Μέρσισαϊντ, τότε τα περί τίτλου θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Στη 2η θέση βρίσκεται η Αρσεναλ, η οποία επιβλήθηκε της Μάντσεστερ Σίτι στο μεταξύ τους ματς την περασμένη Δευτέρα και αν περάσει και από το Σαουθάμπτον, περιμένει μη νίκη της Λέστερ για να περάσει στην κορυφή και να πάει με σούπερ ψυχολογία στην τελευταία αγωνιστική του 2015. Οι «πολίτες» υποδέχονται τη Σάντερλαντ κι έχουν θεωρητικά εύκολο έργο, ενώ η «μισητή» τους Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εκτός έδρας αποστολή με τη Στόουκ και μένει να δούμε αν ο Λουίς Φαν Χάαλ θα αντέξει στην πίεση. Θυμίζουμε ότι προ ημερών απολύθηκε από την Τσέλσι ο Ζοζέ Μουρίνιο και περιμένει στη... γωνία μήπως και προκύψει κενή θέση εργασίας στο «Ολντ Τράφορντ».

Στην Τσάμπιονσιπ, η πρωτοπόρος Μίντλεσμπρο δείχνει ικανή για την επιστροφή της στα «σαλόνια», αλλά το ταξίδι στο «Ιγουντ Παρκ» της Μπλάκμπερν δεν είναι εύκολο και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο συγκρότημα του αγγλικού βορρά.

Προσοχή στη Β’ Ιταλίας, καθώς το βράδυ της Τετάρτης διεξήχθησαν εννέα αναμετρήσεις και δεν μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα πριν από την αγωνιστική της Κυριακής.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ