MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ

Οι προβολείς σε Euro και Κόπα Αμέρικα! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 14 Ιουνίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Οι αναμετρήσεις του 6ου ομίλου (Αυστρία – Ουγγαρία, Πορτογαλία – Ισλανδία) ρίχνουν την αυλαία της 1ης αγωνιστικής του Euro 2016, αλλά τα σπουδαία έπονται, με πολλά ματς για τη 2η αγωνιστική να συνοδεύονται από τον χαρακτήρα ντέρμπι, κάτι που άλλωστε ισχύει και για το αποψινό (19.00) Αυστρία – Ουγγαρία.

Στο 2ο γκρουπ, η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ουαλία και παρά το ότι τα «τρία λιοντάρια» είναι το ακλόνητο φαβορί, θα πρέπει πρώτα να διαχειριστούν την πίεση που τους προκάλεσε το 1-1 της Ρωσίας στο 92ο λεπτό. Αντίθετα, ο Γκάρεθ Μπέιλ και η... παρέα του έκαναν ιδανική εκκίνηση, νίκησαν (2-1) τη Σλοβακία και προβάλλουν αξιώσεις πρόκρισης που θα γίνουν... απαίτηση αν αποφύγουν την ήττα.

Στον 3ο όμιλο έχουμε την αναμέτρηση Γερμανία – Πολωνία, χώρες με έντονες γεωπολιτικές διαφορές στο (όχι και τόσο μακρινό) παρελθόν. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι νίκησαν για 1η φορά στην ιστορία τους σε τελική φάση (1-0 τη Βόρειο Ιρλανδία), οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είχαν τα τρωτά σημεία τους, κυρίως στα μετόπισθεν, στο 2-0 επί της Ουκρανίας, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε μπροστά μας ένα ανταγωνιστικό ματς. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Ουκρανία – Βόρειος Ιρλανδία, με τις δύο «χαμένες» της πρεμιέρας να μην έχουν περιθώρια για νέες απώλειες, εφόσον θέλουν να προχωρήσουν στα νοκ άουτ ματς.

Στο 1ο γκρουπ, η «οικοδέσποινα» Γαλλία νίκησε τη Ρουμανία στην πρεμιέρα δίχως να πείσει, κάτι που οφείλει να κάνει με την Αλβανία ώστε να αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου. Οι Ρουμάνοι θέλουν οπωσδήποτε αποτέλεσμα απέναντι στους Ελβετούς.

Σε σαφώς πιο προχωρημένο στάδιο βρίσκεται το επετειακό Κόπα Αμέρικα, με τους ομίλους να μπαίνουν στην τελική ευθεία. Ήδη, προέκυψαν οι πρώτοι προημιτελικοί (ΗΠΑ – Ισημερινός, Περού – Κολομβία) και η μάχη μαίνεται στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Δύο εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, οι Βραζιλία και Ουρουγουάη «μάζεψαν βαλίτσες» πρόωρα για Μπραζίλια και Μοντεβίδεο αντίστοιχα, οπότε ο δρόμος είναι ανοιχτός για την Αργεντινή του Λέο Μέσι, με τις... αντιρρήσεις να προέρχονται κυρίως από Μεξικό, Κολομβία και ΗΠΑ... μεριά.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ