MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Η Μεσόγειος ΦΛΕΓΕΤΑΙ!

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Η Μεσόγειος ΦΛΕΓΕΤΑΙ!

Μάχες σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Ο πρώτος μήνας του 2016 μας αποχαιρετά και στην Ισπανία έχουμε... πρόωρο τελικό. Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 22η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, σε μία αναμέτρηση που αναμένεται να κρίνει ορισμένα πράγματα αναφορικά με την κορυφή.

Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται ισόβαθμοι των Μαδριλένων, έχοντας, όμως, δώσει ένα ματς λιγότερο. Αυτό, πρακτικά, μεταφράζεται στο ότι η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κρατάει την τύχη της στα χέρια της, καθώς αν νικήσει θα αποσπαστεί τρεις βαθμούς από το συγκρότημα του Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ -στη χειρότερη περίπτωση- θα κρατήσει το «+4» από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν δε... ξεχρεώσει τις υποχρεώσεις της, αναμένεται να έχει αυξηθεί η διαφορά, οπότε οι δύο ομάδες της πρωτεύουσας θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση για να «κλέψουν» τον τίτλο από την Καταλονία.

Σπουδαίο ντέρμπι διεξάγεται στην Α’ Ιταλίας. Η Λομβαρδία χωρίζεται στα δύο, με άλλα λόγια η Μίλαν «μονομαχεί» με την Ιντερ στο κοινό... σπίτι τους, το «Τζιουζέπε Μεάτσα». Παρά το ότι η Μίλαν δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, ενώ η Ιντερ το τελευταίο διάστημα διαγράφει πτωτική πορεία, η μεταξύ τους κόντρα είναι πάντα εξόχως ενδιαφέρουσα, με το γόητρο να είναι συνήθως το σημαντικότερο διακύβευμα. Η πρωτοπόρος Νάπολι υποδέχεται την απρόβλεπτη και ποιοτική Εμπολι στο «Σαν Πάολο», ενώ η... σεληνιασμένη Γιουβέντους (11/11 νίκες στο πρωτάθλημα) ταξιδεύει στη Βερόνα για να αντιμετωπίσει την Κιέβο.

Στα... δικά μας, ο Ολυμπιακός εκδράμει στα Γιάννινα, με τον ΠΑΣ να έχει το... σπάνιο προνόμιο να μετράει δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες απέναντι στους πρωταθλητές. Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Βέροια, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται από τον Πλατανιά στα Χανιά, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Στην Αγγλία η Πρέμιερ Λιγκ παίρνει... ρεπό, καθώς μπροστά μας έχουμε τον 4ο γύρο του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού, του Κυπέλλου. Οι ομάδες που έμειναν να διεκδικούν το τρόπαιο είναι 32 και το πιο... εμπορικό ματς είναι το Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ, με τους Λονδρέζους να μετρούν ήδη δύο νίκες φέτος επί των «κόκκινων».

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ