MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Η Ευρώπη περιμένει τη νέα κάτοχο του ΘΡΟΝΟΥ!

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Η Ευρώπη περιμένει τη νέα κάτοχο του ΘΡΟΝΟΥ!

Τα βλέμματα στον τελικό! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 8 Ιουλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Περίπου ένα μήνα μετά το εναρκτήριο λάκτισμα, το 16ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ρίχνει την αυλαία του την Κυριακή (22.00) στα γήπεδα της Γαλλίας. Η Πορτογαλία έκανε αυτό που για πολλούς ισοδυναμούσε με θαύμα, πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Γαλλία, απέναντι στην οποία υστερεί όσον αφορά στην παράδοση.

Το σίγουρο είναι ότι σε ένα ματς όλα γίνονται και όλοι είμαστε έτοιμοι για δυνατές συγκινήσεις στο «Σταντ Ντε Φρανς». Εξάλλου, η δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στα γήπεδα της Βραζιλίας, όπου διεξάγεται πλήρης αγωνιστική σε Α’ και Β’ κατηγορία. Στα «σαλόνια», η Παλμέιρας έχει «πάρει κεφάλι» στη βαθμολογία, προέρχεται από δύο σερί νίκες και βρίσκεται στο «+3» από τον ανταγωνισμό. Την Τρίτη αντιμετωπίζει τη Σάντος και θέλει ακόμη ένα «τρίποντο» προκειμένου να δείξει για τα καλά στους διώκτες της ποιος είναι το αφεντικό. Το σπουδαίο ματς, πάντως, είναι αυτό της Κυριακής (17.00), ανάμεσα σε Φλαμένγκο και Ατλέτικο Μινέιρο. Οι τυπικά γηπεδούχοι (το ματς διεξάγεται στην πρωτεύουσα Μπραζίλια και όχι στο Ρίο) ηττήθηκαν στα δύο από τα τελευταία τρία ματς, έχασαν έδαφος και τώρα θέλουν τη νίκη όσο τίποτα για να μην απωλέσουν την επαφή με την κορυφή. Από την άλλη, η Ατλέτικο Μινέιρο «τρέχει» σερί 4-1-0, έχει αφήσει πίσω της το κάκιστο ξεκίνημα και από τη στιγμή που αποδίδει βάσει της δυναμικής του ρόστερ, μπορεί να προβληματίσει κάθε αντίπαλο. Επιστροφή στη δράση έπειτα από περίπου 1,5 μήνα στην Α’ Σουηδίας. Η πρωταθλήτρια Νόρκεπινγκ βρίσκεται στη 2η θέση και δοκιμάζεται στην έδρα της Τζουργκάρντεν, ενώ η πρωτοπόρος Μάλμε, η οποία θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, είχε 4 διαδοχικές νίκες πριν από τη διακοπή και θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών. Υποδέχεται την Ερεμπρο που με τη σειρά της βρίσκεται στην 3η θέση και πιθανότατα οι γηπεδούχοι θα έχουν δυσκολότερο έργο από αυτό που μαρτυρούν οι αποδόσεις. Φουλ δράση και στην Α’ Νορβηγίας, με τη Ρόζενμποργκ να είναι επικεφαλής της βαθμολογίας (μόλις 1 ήττα σε 14 ματς). Υποδέχεται τη Σάρπσμποργκ και είναι δεδομένα το φαβορί, ενώ η Οντ Γκρένλαντ που την καταδιώκει φιλοξενεί την προβληματική Ααλεσουντ.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ