MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΕΣΕΙΣ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΕΣΕΙΣ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Συνέχεια με προκριματικά EURO! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Διαφορετική, από τα συνηθισμένα, είναι η σύνθεση του κουπονιού που κρατάμε στα χέρια μας. Τα κορυφαία πρωταθλήματα πήραν... ρεπό και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που τη σκυτάλη παίρνουν οι Εθνικές ομάδες. Τα προκριματικά του Euro 2016, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας, δεσπόζουν, με την Εθνική μας ομάδα να υποδέχεται τη Φινλανδία, για το ματς του 6ου γκρουπ.

Οι υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης» άρχισαν με το χειρότερο δυνατό τρόπο κι έτσι συνεχίστηκαν. Η 2η ήττα από τις Νήσους Φερόες (στην Τόρσαβν, είχε προηγηθεί αυτή του «Γ. Καραϊσκάκης») έφερε το τέλος της σύντομης, όπως αποδείχθηκε, θητείας του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο και χρέη υπηρεσιακού εκτελεί ο Κώστας Τσάνας. Οι όποιες ελπίδες υπάρχουν για την κατάληψη της 3ης θέσης ανάγονται στη σφαίρα των μαθηματικών και της φαντασίας, αλλά στόχος του τεχνικού τιμ και των διεθνών είναι να «χρυσώσουν το χάπι» και να γλιτώσουν τις τελευταίες δύο θέσεις, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στην κλήρωση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Στον 1ο όμιλο (διεξάγονταν ματς την Πέμπτη), Τουρκία και Ολλανδία είναι οι δύο ομάδες που καλούνται να καλύψουν το χαμένο έδαφος και τώρα αναμετρώνται μεταξύ τους στο Ικόνιο, με τους φιλοξενούμενους να προβάλλουν ως δίκαιο φαβορί. Η πρωτοπόρος Ισλανδία υποδέχεται το Καζακστάν και θέλει τη νίκη και μόνο, ώστε να αγγίξει το όνειρο της πρόκρισης στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει το Ισπανία – Σλοβακία (3ος όμιλος), με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και το Γερμανία – Πολωνία (4ο γκρουπ), με τους φιλοξενούμενους να οδηγούν κι εδώ την κούρσα. Σημαντική αναμέτρηση και το Ρωσία – Σουηδία (7ος όμιλος), ενώ στον 8ο, η Ιταλία υποδέχεται τη Βουλγαρία.

Η δράση, πάντως, περιλαμβάνει και αγώνες πρωταθλημάτων. Οι «μικρές Αγγλίες» βρίσκονται στο μενού, όπως και η Β' Ισπανίας και τα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βραζιλίας.

Εξάλλου, αύριο, Σάββατο, ξεκινάει και το Eurobasket, το οποίο θα διεξαχθεί σε τέσσερις χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Κροατία και Λετονία). Η Εθνική του Φώτη Κατσικάρη διαθέτει... τόνους ταλέντου και αν το αξιοποιήσει, θα πάει ψηλά. Με τις ευχές μας!

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ