MARKET

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να σηκωθείς

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να σηκωθείς

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

H πρόκριση της Ελλάδας στην τελική φάση του Euro μοιάζει με... άθλο του Ηρακλή, βάσει των αποτελεσμάτων που προηγήθηκαν στις 4 πρώτες αγωνιστικές του προκριματικού ομίλου. Οι εντός έδρας ήττες από Ρουμανία, Β. Ιρλανδία και Νήσους Φερόες δεν μπορούν να... ξεχαστούν έτσι εύκολα.

Η Εθνική «έπεσε» στα μάτια όλων μας, συνεπώς επιβάλλεται να σηκωθεί. Ο Σέρχιο Μαρκαριάν ανέλαβε την... καυτή πατάτα της αγωνιστικής αναμόρφωσης και κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, στη Βουδαπέστη, κόντρα στην Ουγγαρία.

Πέραν της Ελλάδας, άλλες 6 ομάδες άλλαξαν προπονητή (Βοσνία, Γεωργία, Λευκορωσία, Σερβία, Βουλγαρία και Αζερμπαϊτζάν). Ισπανία, Γερμανία και Ολλανδία καλούνται να καλύψουν το χαμένο έδαφος, με την τελευταία να μην υπολογίζει στους Φαν ντερ Φάαρτ, Ρόμπεν και Φαν Πέρσι.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να σηκωθείς

Φούλ πρόγραμμα στην Αργεντινή, με αρκετές και σημαντικές ελλείψεις θα παραταχθούν Μπόκα, Ρίβερ και Νιούελς. Ακόμα περισσότερες, αναλογικά, είναι οι απουσίες στην MLS των ΗΠΑ, συνολικά 48 παίκτες (!) θα λείψουν με τις Εθνικές τους ομάδες.

Πλήρης αγωνιστική σε Β' Ισπανίας, Β' Ιταλίας, ενώ συνεχίζεται ο... μαραθώνιος στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας. Στις επάλξεις τα πρωταθλήματα Αυστραλίας και Ιρλανδίας, που μας... πλήρωσαν μεσοβδόμαδα.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- «DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο

- Βαγγέλης Μελέκογλου

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- «HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ» και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ