MARKET

Οι Απαρχές της Αυθεντικής Stolichnaya Premium Vodka

Οι Απαρχές της Αυθεντικής Stolichnaya Premium Vodka
VISION HEROISM LTD 2012

H αυθεντική premium διεθνής βότκα, η Stoli, δικαιούται να υπερηφανεύεται για τις ατελείωτες πρωτιές και τις καινοτομίες της.

Η Stolichnaya κατάγεται από την περιοχή Tambov της Ρωσίας. Εδώ, ανάμεσα στα σπαρμένα με στάρια χωράφια της Stolichnaya, το υπερσύγχρονο αποστακτήριο Talvis παράγει την απαράμιλλη ποιότητα Alpha πετώντας τα πρώτα πτητικά κλάσματα ("κεφαλή") και τις ελαιώδεις "ουρές".

Οι μόλις τρεις αποστάξεις χαρίζουν στη Stoli τη διακριτική σταρένια της γεύση. Στη συνέχεια περνάει στο επιβλητικό αποστακτήριο Latvijas Balzams, στη Λετονία, έναν ναό της βότκας που χτίστηκε με εντολή του Τσάρου το 1901, όπου φιλτράρεται μέσα από ξυλάνθρακα ρώσικης σημύδας για να αποκτήσει εκείνη την απαράμιλλη απαλότητα που προσδίδει χαρακτήρα σε κάθε ποτό.

Η Stolichnaya γεννήθηκε κάπου στις αρχές του 20ου αιώνα, έγινε όμως το όνομα που όλοι γνωρίζουμε σήμερα, στη Σοβιετική Ρωσία της δεκαετίας του 40. Από τότε, ταξίδεψε στο διάστημα με το Σογιούζ 19, δημιούργησε ολόκληρη σχολή ως η πρώτη flavoured βότκα στη δεκαετία του 1970 και ήταν παρούσα στα κοκτέιλ που απόλαυσαν διάσημοι ηθοποιοί και πανίσχυροι Πρόεδροι.

Δημιούργησε και έβαλε τη σφραγίδα της στην νέα κατηγορία της super-premium βότκας με την Stolichnaya Gold, η οποία πρωτοεμφανίστηκε το 1989 ως Stolichnaya Cristall. Το 2003 η Stolichnaya δημιούργησε μία νέα κατηγορία ποιότητας αναφοράς, την βότκα υπερ-πολυτελείας (ultra-luxury), παρουσιάζοντας την elit by Stolichnaya -η ποιότητα της οποίας θεωρείται αξεπέραστη σε ολόκληρο τον κόσμο*.

Χάρη στην απαλή αίσθηση που χαρίζει σε κάθε ποτό, η Stolichnaya έχει μεταξύ των φανατικών θαυμαστών της τους διασημότερους μπάρμαν του κόσμου. Είναι η αυθεντική premium βότκα που συνοδεύει τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους, αυτούς που τολμούν να είναι ο εαυτός τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ