MARKET

Ο Μίτσελ LIVE στην εκπομπή "Sport Show" στον ΟΤΕ TV

Ο Μίτσελ LIVE στην εκπομπή "Sport Show" στον ΟΤΕ TV

Στην αυριανή εκπομπή "Sport Show" (Παρασκευή 18/10), με παρουσιαστές τους Γιώργο Θαναηλάκη και Βασίλη Σαμπράκο, θα προβληθεί συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, στον Τάσο Κολλίντζα. Στη συνέντευξη αυτή μιλά για τη Ρεάλ Μαδρίτης και το ισπανικό πρωτάθλημα. Επίσης, στην ίδια εκπομπή θα προβληθεί συνέντευξη του παίκτη της Τζένοα, Γιουράι Κούτσκα, στον Μάνο Σπανόπουλο, στην οποία μας μιλάει για την ομάδα του και το ιταλικό πρωτάθλημα.

Οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσα από την εκπομπή Sport Show, με τους Βασίλη Σαμπράκο και Τάσο Κολλίντζα, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 22.30 (OTE SPORT 4), ενδιαφέροντα θέματα, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ από την προαναγγελία των αγώνων του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Μια από τις εμβληματικές φιγούρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, σημαία της Ρεάλ Μαδρίτης από το 1982 έως το 1996 με την οποία μεταξύ άλλων κατέκτησε 6 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Copa del Rey και ένα κύπελλο ΟΥΕΦΑ, έχοντας περισσότερες από 400 συμμετοχές και 97 γκολ στο ενεργητικό του, ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού Michel Gonzalez, μίλησε στον Τάσο Κολλίντζα για το ισπανικό πρωτάθλημα και τη μεγάλη του αγάπη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακόμη στη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθεί συνέντευξη του διεθνούς Σλοβάκου άσσου της Τζένοα, Γιουράι Κούτσκα στον Μάνο Σπανόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ