MARKET

Ο Derrick Rose επιστρέφει στα παρκέ με το D Rose 4

Ο Derrick Rose επιστρέφει στα παρκέ με το D Rose 4
© ZACH ANCELL

Ο point guard των Chicago Bulls επανέρχεται στα παρκέ του NBA, φορώντας το νέο παπούτσι μπάσκετ της adidas, D Rose 4. Ο μοναδικός σχεδιασμός του D Rose 4 είναι εμπνευσμένος από τις δύο πλευρές της προσωπικότητας του Derrick Rose -εντός και εκτός γηπέδου.

«Όταν βρίσκομαι στο παρκέ δίνω τα πάντα για τη νίκη, ενώ εκτός γηπέδου, είμαι ένας χαλαρός, χαμηλών τόνων τύπος που του αρέσει να περνά χρόνο με την οικογένειά του. Είναι πολύ πρωτότυπο που η adidas χρησιμοποίησε αυτά τα στοιχεία για να σχεδιάσει ένα παπούτσι που έχει τρομερές επιδόσεις στο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα δείχνει πολύ όμορφο εκτός γηπέδου». (Derrick Rose)

Αυτήν ακριβώς τη διάκριση στο χαρακτήρα του Derrick απεικονίζει η έντονη κάθετη γραμμή στο ύψος του αστραγάλου που χωρίζει το παπούτσι σε δύο μέρη. Η φτέρνα του D Rose 4 είναι κατασκευασμένη από σκληρό και ανθεκτικό υλικό προκειμένου να προσφέρει απόλυτο έλεγχο στις γρήγορες κινήσεις του Rose στο γήπεδο και να ενισχύσει τα εκρηκτικά του τελειώματα, σήμα κατατεθέν του επιθετικού στιλ παιχνιδιού του. Το μπροστινό μέρος του παπουτσιού έχει ένα κομψό, καθαρό design και είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, ώστε να αντιπροσωπεύει τη χαλαρή, εκτός γηπέδου πλευρά του χαρακτήρα του.

Στην εξωτερική σόλα βρίσκεται η τελευταία καινοτομία της adidas, το σύστημα πρόσφυσης Crazyquick. Η τεχνολογία SPRINTWEB, το δυναμικό σύστημα υποστήριξης του αστραγάλου GEOFIT και το βελτιωμένο SPRINTFRAME ενισχύουν την υποστήριξη, την άνεση και τον έλεγχο του παπουτσιού. Οι τρεις αντανακλαστικές ρίγες στο πίσω μέρος της φτέρνας που χαρακτηρίζουν όλα τα παπούτσια του Rose, υπενθυμίζει στους αντιπάλους του την ταχύτητά του, όταν τους προσπερνάει στο γήπεδο. Επιπλέον, οι στιλιστικές λεπτομέρειες του D Rose 4 το καθιστούν τέλεια επιλογή και εκτός γηπέδου.

Αν θες κι εσύ απόλυτο έλεγχο στο παρκέ και εκρηκτικά τελειώματα, βρες το D Rose 4 στο κοντινότερο κατάστημα adidas!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ