MARKET

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit & Jordan Super.Fly 2017

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit & Jordan Super.Fly 2017

Τα νέα μοντέλα Nike React Hyperdunk 2017 & Jordan Super.Fly 2017 είναι τα πρώτα που έχουν σχεδιαστεί με τη νέα τεχνολογία Nike React, δημιουργώντας μια νέα αίσθηση σε κάθε παιχνίδι μπάσκετ και προσφέροντας μεγαλύτερη απόδοση.

Το καινοτομικό υλικό Nike React, είναι μαλακό και σταθερό, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση επιστροφής ενέργειας σε κάθε αθλητή.

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit & Jordan Super.Fly 2017

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit : η επιλογή του πρωταθλητή

Το Hyperdunk αποτελεί την επιτομή της σχεδίασης της Nike Basketball ήδη από την πρώτη του παρουσίαση το 2008. Το νέο μοντέλο επεκτείνει την κληρονομιά, φέρνοντας μια νέα, μινιμαλιστική αισθητική προσέγγιση που οδηγεί σε μια σύγχρονη εικόνα ενός κλασικού look. Το Nike React Hyperdunk 2017 Flynkit αποτελεί επιλογή τόσο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος το φόρεσε και κατά τη διάρκεια του AntetokounBros Event στην Αθήνα, όσο και του πρωταθλητή Draymond Green.

Ξεκινώντας από το κάτω μέρος, το Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit διαθέτει μια εξωτερική σόλα με ένα μοτίβο πρόσφυσης που βασίζεται σε στοιχεία από τους χάρτες πίεσης που έχει καταγράψει το Nike Sports Research Lab διασφαλίζοντας μια υποστηρικτική βάση, με κυκλικούς πυλώνες για να προσφέρει πρόσφυση ακριβώς στα σημεία που χρειάζεται. Στο εσωτερικό της σόλας, ο πυρήνας από Nike React το κάνει ελαφρύ, εύκαμπτο και ανθεκτικό. Ένα στρώμα μεταξύ του Nike React και της εξωτερικής σόλας προσθέτει ακαμψία και διαχειρίζεται τη ροπή.

Το επάνω μέρος του Flyknit, το οποίο παρέχει στοχευμένη διάταση και δυνατότητα αναπνοής, ακολουθεί το οικείο επάνω μέρος του μοντέλου της δεκαετίας του '80 με μια σύγχρονη πινελιά σε ό,τι αφορά τα υλικά. Όπως το υλικό του Nike React, το οποίο είναι απαλό και ελαστικό, έτσι και το επάνω μέρος του Flyknit ισορροπεί την αισθητική και των δύο κόσμων υπενθυμίζοντας τις εικόνες του παρελθόντος, κάνοντας ταυτόχρονα ένα νεύμα στο μέλλον. Αξιοσημείωτο είναι το διακριτικό κολάρο, το οποίο επιτρέπει φυσικότητα στην κίνηση και προσαρμοσμένη εφαρμογή.

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit & Jordan Super.Fly 2017
MARIOS KOUROUNIOTIS


Jordan Super.Fly 2017: το απόλυτο παπούτσι για τους λάτρεις του μπάσκετ

Για το Jordan Super.Fly 2017, η σχεδιαστική ομάδα χρησιμοποίησε χάρτες πίεσης από το εργαστήριο Nike Sport Research Lab προκειμένου να επισημάνει τα τέσσερα κρίσιμα σημεία πίεσης, τα οποία καθόρισαν το μοτίβο πρόσφυσης πολλαπλών κατευθύνσεων του παπουτσιού. Είτε πρόκειται για περιστροφική κίνηση, για crossover είτε για jump stop, το Super.Fly 2017 ελέγχει όλα τα σημεία μέσω μιας γεωμετρίας της εξωτερικής σόλας, σχεδιασμένης στα δεδομένα αθλητών.
Οι κινήσεις που περιγράφονται είναι αναπόσπαστο στοιχείο του εκρηκτικού παιχνιδιού του Blake Griffin, παίκτη του brand Jordan.

Χρησιμοποιώντας το υλικό Nike React, το Super.Fly 2017 βελτιστοποιεί την αντικραδασμική προστασία σε κάθε επαφή του ποδιού με το έδαφος, είτε γίνεται μια πλευρική κίνηση είτε ένα σπριντ είτε μια βουτιά. «Διαπιστώνει κανείς αμέσως τη δυνατότητα απόκρισης του Nike React», λέει ο Griffin. «Όποια κίνηση και να κάνετε, το παπούτσι σας ακολουθεί.»

Η άνεση και η απόκριση είναι βασικά χαρακτηριστικά του επάνω μέρους του παπουτσιού που αγκαλιάζει το πόδι. Επιτρέποντας τη φυσική εφαρμογή, ανεξάρτητα από το πόσο σφιχτά είναι τα κορδόνια, αυτή η μέθοδος κατασκευής υποστηρίζει πολλαπλές προτιμήσεις αθλητών και αξιοποιεί την εκρηκτικότητα. Η σχεδίαση ολοκληρώνεται με χαρακτηριστικά από το DNA της σειράς Jordan, μέσω σχεδίων που παραπέμπουν στο Air Jordan IV και XI.

Από τις 3 Αυγούστου, το Nike React Hyperdunk 2017 και το Jordan Super.Fly 2017 είναι διαθέσιμα στο nike.com.

Δείτε όλη τα νέα μοντέλα εδώ: http://gonike.me/hyperdunkgr_

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ