MARKET

Μεγάλο παιχνίδι στο "Μπερναμπέου"

Μεγάλο παιχνίδι στο "Μπερναμπέου"

Φωτιά παίρνει η Μαδρίτη με την «Βασίλισσα» να υποδέχεται την Ατλέτικο σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αν και η Ρεάλ είχε πάρει τον περσινό τελικό της Λισσαβόνας και κατέκτησε το 10ο κύπελλο πρωταθλητριών από εκεί και πέρα η συνέχεια είναι κόκκινη!

Από εκείνη την ημέρα και μέχρι σήμερα η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι αήττητη απέναντι στους «μερένγκες» και σε 7 παιχνίδια έχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και καμία ήττα. Το παιχνίδι ξεκινάει όπως πάντα στις 21:45 και στον stoiximan.gr μπορείς να βρεις την απόδοση της Ατλέτικο για νίκη στο 4.25 όπως και άλλες 105 αγορές για να επιλέξεις τι θα παίξεις.

Θα τα καταφέρει η Ρεάλ να σπάσει την αρνητική παράδοση των τελευταίων παιχνιδιών και να υπερασπίσει τον τίτλο της στον τελικό του Βερολίνου; Στον Stoiximan.gr μπορείς να βρεις την «βασίλισσα» στο 4.75 για να κερδίσει το 11ο τρόπαιο.

Δείτε το infographic του stoiximan.gr για το αυριανό παιχνίδι και την κυριαρχία της Ατλέτικο στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις.

Μεγάλο παιχνίδι στο "Μπερναμπέου"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ