MARKET

Κυκλοφόρησε σήμερα το PES 2014

Κυκλοφόρησε σήμερα το PES 2014

To Νέο Pro Evolution Soccer 2014 είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα για PlayStation 3, Xbox360 και PC και διαθέτει Ελληνική περιγραφή αγώνα και τη νέα θαυματουργή μηχανή του παιχνιδιού που φέρνει την επανάσταση στο gaming.

Τα πρώτα reviews από το εξωτερικό είναι ενθουσιώδη. Μιλούν για ένα τεχνολογικό άλμα, για δύσκολο αλλά ανανεωμένο gameplay και γραφικά που δεν έχουμε ξαναδεί στις κονσόλες αυτής της γενιάς, καθώς και άλματα στο χώρο του Online μια και για πρώτη φορά στο PES 2014 μπορούν να παίξουν μέχρι και 11 εναντίων 11, ενώ σε όλα τα άλλα modes έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές.

Για άλλη μια χρονιά η λουξ cola σε συνεργασία με το διεθνές PES League έχουν αρχίσει ήδη να διοργανώνουν πρωταθλήματα και events σε όλη την Ελλάδα με το PES 2014. Ήδη στη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη έγινε το πρώτο πρωτάθλημα με χρηματικά έπαθλα 750€ ενώ αυτό το σαββατοκύριακο υπάρχουν 2 ακόμα events μέσα στην Αθήνα, και το άλλο σαββατοκύριακο οι τελικοί του PES League 2013 που θα μοιράσουν χρηματικά έπαθλα 15.000€!

Προπονήσου λοιπόν και αν ξέρεις Pro και πιστεύεις ότι μπορείς να κερδίσεις χρήματα καλό είναι να είσαι συντονισμένος εδώ: http://www.facebook.com/pesleague

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ