MARKET

Ήρθε το Playr, η πρώτη εφαρμογή για κρατήσεις γηπέδων ποδοσφαίρου!

Ήρθε το Playr, η πρώτη εφαρμογή για κρατήσεις γηπέδων ποδοσφαίρου!

Δεκάδες χιλιάδες αγώνες ποδοσφαίρου γίνονται κάθε μήνα σε όλη την Ελλάδα. Από αυτούς τους αγώνες, ένα μεγάλο ποσοστό αφορά σε φιλικούς αγώνες 5x5, 6x6, 7x7, κλπ.

Δυστυχώς όμως ο μόνος τρόπος να κλείσεις γήπεδο είναι να πάρεις τηλέφωνο το κάθε γηπεδάκι ξεχωριστά και να ελπίζεις να υπάρχει διαθεσιμότητα στην ημερομηνία και ώρα που βολεύει εσένα και τους φίλους σου. Διαφορετικά θα βιώσεις αυτό που όλοι μας λίγο πολύ απεχθανόμαστε! Να σπαταλήσεις χρόνο στο να τηλεφωνείς τους φίλους σου ξανά για να τους ενημερώσεις για τη νέα διαθεσιμότητα του κάθε γηπέδου!

Η ομάδα του Playr έκανε μια έρευνα και διαπίστωσε πως κατά μέσο όρο ξοδεύουμε 5 λεπτά στο Google και κάνουμε 3 τηλεφωνήματα σε γηπεδάκια για να κάνουμε μια κράτηση. Οι λόγοι κυρίως αφορούν έλλειψη πληροφόρησης για τη διαθεσιμότητα καθώς επίσης και σημαντική έλλειψη ενημέρωσης για τις εγκαταστάσεις που θέλουμε να παίξουμε (πχ. Ποιότητα τάπητα, αποδυτήρια, εξοπλισμός κτλπ.)

Η καινοτόμος εφαρμογή για smartphones Playr ήρθε για να λύσει τα παραπάνω προβλήματα. Μέσα από τη ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή Playr ο κάθε χρήστης μπορεί να δει τη διαθεσιμότητα από όλα τα γηπεδάκια σε συγκεκριμένη περιοχή που τον ενδιαφέρει. Έπειτα μπορεί να δει βαθμολογίες για τις εγκαταστάσεις από άλλους χρήστες, πληροφορίες για την κάθε εγκατάσταση και να κάνει την κράτησή του δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση. Έπειτα, μπορεί να προσκαλέσει τους φίλους του μέσω Facebook για να τους ενημερώσει το πότε και το πού παίζουν. Επιτέλους η διοργάνωση φιλικών αγώνων έγινε πλέον θέμα λίγων δευτερολέπτων!

Ένας από τους συνιδρυτές της εφαρμογής, ο Ηλίας Παντελάκης, αναφέρει χαρακτηριστικά: ‘’Η ανάπτυξη της εφαρμογής έγινε σε συνεργασία με τα περισσότερα γηπεδάκια στην Ελλάδα ακριβώς για να ανταποκριθεί στις ανάγκες όλων των παικτών αλλά και των ιδιοκτητών των εγκαταστάσεων. Ο Νίκος Λινάκης, συνιδρυτής της εφαρμογής, εξηγεί πως ‘’Η τεχνολογία πίσω από την εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη να κάνει την κράτησή του σε όσο το δυνατό συντομότερο χρονικό διάστημα και με τα λιγότερα κλικ στην οθόνη του κινητού του’’. Τέλος, ο τρίτος συνιδρυτής του Playr, Γιώργος Σωτηρόπουλος, επισημαίνει: ‘’Η δυνατότητα του χρήστη να βαθμολογεί το κάθε γηπεδάκι, βοηθά στο να μπορεί ο καθένας να επιλέξει οποιαδήποτε στιγμή την εγκατάσταση που τον βολεύει με βάση την ποιότητα’’.

Η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη, δωρεάν, μέσω του App Store της Apple, για κινητά iPhone, και οι συνιδρυτές αναφέρουν πως σύντομα θα είναι διαθέσιμη και μέσω του Google Play για κινητά με λογισμικό Android. Αρχικά συνεργάζεται με γήπεδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ σιγά σιγά θα ‘’ξεκλειδώσει’’ και άλλες πόλεις. Επίσης, όπως μας εκμυστηρεύτηκαν, στο μέλλον η εφαρμογή θα έχει πολλές περισσότερες δυνατότες για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου.

Περισσότερες πληροφορίες στο: get.playrapp.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ