MARKET

Τρέξτε να προλάβετε

Τρέξτε να προλάβετε

Λιγότερες από 6 ώρες έμειναν για να "κλειδώσουν" τα groups του Seri Sport 24, που πλέον σας χαρίζουν πλούσια δώρα. Δείτε τι κερδίζουν στον 5ο γύρο τα groups που θα κάνουν το μεγαλύτερο Seri και τις περισσότερες νίκες.

Το ρολόι για να "κλειδώσουν" τα groups του Seri Sport 24 μετράει αντίστροφα. Συγκεκριμένα, στις 23:59 της Τρίτης (ναι, σήμερα!) λήγει η προθεσμία για να γίνετε μέλος ενός group.

Επίσης, προλαβαίνετε ακόμη να δημιουργήσετε ένα καινούριο group (τουλάχιστον 10 ατόμων), όπου μπορείτε να κάνετε μεταγραφές "διάσημων" παικτών, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Seri Sport 24 .

Όπως για παράδειγμα το group " ΒΑΖΕΛΕΣ ", που στον προηγούμενο γύρο έκανε τις περισσότερες νίκες και σε αυτόν βρίσκεται μέχρι στιγμής πάλι στην πρώτη θέση, ενώ έχει και το δεύτερο μεγαλύτερο Seri.

"Ψήνεστε" να μάθετε ποια είναι τα δώρα που θα κερδίσουν τα καλύτερα groups; Έχουμε και λέμε:

Στο Group με το καλύτερο Seri:

- Στον παίκτη με το καλύτερο Seri μία videocamera!

- Στον παίκτη με τις περισσότερες νίκες ένα Apple iPod Shuffle!

- Θα δημοσιευθεί video στο Sport24.gr με συνεντεύξεις από τα μέλη του Group που θα μιλάνε για τη μεγάλη τους επιτυχία!

Στο Group με τις περισσότερες νίκες:

- Στον παίκτη με το καλύτερο Seri μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή!

- Στον παίκτη με τις περισσότερες νίκες ένα Apple iPod Shuffle

- Θα δημοσιευθεί αναμνηστική φωτογραφία στο Sport24.gr με όλα τα μέλη του Group!

Sport24 group:

- 5 κούπες Sport 24 (2 κούπες στους παίκτες με τα καλύτερα Seri, 2 στους παίκτες με τις περισσότερες νίκες, και μία με κλήρωση)

Red Planet:

- 5 διπλές προσκλήσεις μπάσκετ, για να βρεθείς στην κερκίδα του Red Planet (2 διπλές προσκλήσεις στους παίκτες με τα καλύτερα Seri, 2 στους παίκτες με τις περισσότερες νίκες, και μία με κλήρωση)

Πράσινα νέα:

- O παίκτης με το καλύτερο Seri θα κερδίσει μία φανέλα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ενώ ο παίκτης με το δεύτερο καλύτερο Seri μία μπάλα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες με τις περισσότερες νίκες στο group θα κερδίσουν ένα μπλουζάκι του Φραγκίσκου Αλβέρτη κι ένα κασκόλ αντίστοιχα. Τέλος μία ατζέντα Πράσινα Νέαμε κλήρωση σε ένα τυχερό μέλος

Ola Paok:

- 5 εισιτήρια ποδοσφαίρου εντός έδρας (2 εισιτήριαστους παίκτες με τα καλύτερα Seri, 2 στους παίκτες με τις περισσότερες νίκες, και ένα με κλήρωση)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ