MARKET

Πώς είναι να κυνηγάς το Seri;

Πώς είναι να κυνηγάς το Seri;

Αρρώστια, πώρωση, εθισμός, μανία. Τέσσερις λέξεις που σίγουρα περιγράφουν την κατάσταση ενός παίκτη του Seri Sport 24, όταν αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να φτάσει τις 28 διαδοχικές σωστές προβλέψεις και να κερδίσει τα 30.000 ευρώ.

Το Seri Sport 24 επέστρεψε μετά από 7 μήνες απουσίας. Το παιχνίδι που αγαπήσατε και χάρισε χρήματα σε πολλούς τυχερούς, αλλά και ικανούς, παίκτες, είναι και πάλι εδώ!

Γιατί όμως το Seri Sport 24 αγαπήθηκε τόσο πολύ κι έκανε πολλούς φίλους του στοιχηματισμού να εθιστούν (με την καλή έννοια) με αυτό;

Κατ' αρχήν, δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες του να στοιχηματίζουν χωρίς να ρισκάρουν λεφτά, κάτι που φυσικά δεν μπορείς να το συναντήσεις πουθενά αλλού.

Ωστόσο, άλλη είναι η μαγεία του Seri Sport 24. Είναι το γεγονός πως υπάρχουν δεκάδες επιλογές από διαφορετικά σπορ για να ποντάρει κανείς. Από Champions League μέχρι σνούκερ κι από τένις μέχρι βελάκια. Απ' όλα έχει ο μπαχτσές, προκειμένου να ικανοποιούνται τα γούστα κάθε παίκτη.

Πόσοι δεν έχουν ξενυχτήσει για να παίξουν πρωτάθλημα Εκουαδόρ ή NBA; Πόσοι δεν έχουν πανηγυρίσει επειδή η δημοφιλέστατη Μπρίσμπεϊν Ρόαρ νίκησε σε έναν ακόμα αγώνα; Πόσοι δεν έχουν μπει με αγωνία στο λογαριασμό τους για να δουν στα πόσα γκέιμ κρίθηκε ένας αγώνας πινγκ πονγκ και αν... πήγαν ταμείο; Ομάδες που δεν ήξερες ποτέ και ούτε υπήρχε λόγος να τις μάθεις, μπορεί να σου χαρίσουν λεφτά... από τον ουρανό.

Κι όταν με το καλό δεις πως το Seri σου έχει φτάσει στο 10, εκεί τα πράγματα σοβαρεύουν. Αρχίζεις και γίνεσαι πιο προσεκτικός, ρισκάρεις λιγότερο και βλέπεις πως τα περιθώρια στενεύουν κι έχεις αποκτήσει σοβαρές ελπίδες να πάρεις τα λεφτά. Αφήνεις το κέρλινγκ και τις ομάδες από το Ουζμπεκιστάν κι επικεντρώνεσαι σε πιο σίγουρες προβλέψεις, από πρωταθλήματα που γνωρίζεις καλύτερα. Εκτός βέβαια κι αν είσαι τόσο γνώστης ή νιώθεις τόσο τυχερός. Οπότε προχωράς αγέρωχος και χωρίς φόβο προς την επιτυχία και το έπαθλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ