MARKET

Όταν οι άλλοι απεργούν, το Seri SPORT 24 συνεχίζει...

Όταν οι άλλοι απεργούν, το Seri SPORT 24 συνεχίζει...

Τσάμπιονς Λιγκ, ΝΒΑ και παιχνίδια για όλα τα γούστα και τις προβλέψεις. Το Seri SPORT 24 δεν καταλαβαίνει από απεργίες. Βγάζει το δικό του πλακάτ και λέει απλά: "Δίνω 100.000 ευρώ" σε όποιον πετύχει 28 σερί προβλέψεις.

Το Seri SPORT 24 δεν καταλαβαίνει από απεργίες, συλλαλητήρια και μολότοφ. Παίζεται συνέχεια, παντός καιρού και ανεξαρτήτως συνθηκών, με έναν και μοναδικό στόχο: τα 100.000 ευρώ. Βέβαια, όπως λένε και στο ΝΒΑ υπάρχει και το “for the love of the game”, αλλά εκτός από το love, καλό είναι και το money...

Το όνομά του μιλάει από μόνο του: Seri SPORT 24, άρα αν είχε κανείς την εντύπωση ότι λόγω της Πανελλαδικής απεργίας το Seri θα κατέβαζε ρολά και θα σήκωνε πλακάτ για να διαμαρτυρηθεί, έκανε λάθος. Άλλωστε, για ποιο λόγο να απεργήσει; Επειδή μπορείς να κερδίσεις μέχρι και 100.000 ευρώ; Επειδή κάθε μήνα μοιράζει τουλάχιστον 1.000 ευρώ; Σε καμία περίπτωση.

Αφήστε λοιπόν την ενημέρωση στην άκρη (δεν υπάρχει άλλωστε) και αφοσιωθείτε στο παιχνίδι και μόνο σε αυτό, καθώς οι αγώνες του προγράμματος έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Κρατήστε σημειώσεις!

Υπάρχει το Europa League με το ματς Πόρτο – Σεβίλλη (θα κερδίσουν οι Πορτογάλοι;), όπως και το Τσάμπιονς Λιγκ και τα ματς Ίντερ – Μπάγερν (θα μπουν πάνω από 3 γκολ ή όχι;), Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (θα πάρει το διπλό η ομάδα του Σερ Άλεξ;).

Επίσης, φουλ κίνηση στο ΝΒΑ τώρα που το All Star Weekend πέρασε και αυτό στην ιστορία. Οι Σαν Αντόνιο Σπερς υποδέχονται τους Οκλαχόμα και οι Τορόντο Ράπτορς παίζουν με τους Σικάγο Μπουλς. Αξίζουν σαν επιλογές, για βραδινό Seri...

Και φυσικά, last but not least το ματς του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο τη Λιέτουβος Ρίτας. Οι πράσινοι παίζουν για την πρώτη θέση του ομίλου τους και το χάντικαπ που υπάρχει για να ποντάρεις πάνω του είναι αρκετά ιντριγκαδόρικο.

Μείνετε συντονισμένοι. Το Seri SPORT 24 θέλει να δώσει τα 100.000 ευρώ. Το ερώτημα, πότε θα έρθει ένας από εσάς, για να τα πάρει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ