MARKET

Mini Leagues: H νέα τρέλα του Seri Sport24!

Mini Leagues: H νέα τρέλα του Seri Sport24!

Ενα νέο παιχνίδι μέσα στο Seri Sport24 ξεκινάει απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα! Παίξτε για 48 ώρες στο 1ο Mini League και κερδίστε δώρα αξίας 3.500 ευρώ από τη Betoto. com

H έκπληξη που θα σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο και ονομάζεται Seri Mini Leagues! Από το Σάββατο 2/4 στις 00:05 έως την Κυριακή 23:59 θα διεξαχθεί παράλληλα με τον μεγάλο γύρο, το 1ο Mini League με δώρα συνολικής αξίας 3.500 από τη Betoto.com

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ακριβώς τα έπαθλα των νικητών για το 1ο Seri Mini League 48 ωρών αλλά και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρετε για το νέο παιχνίδι του Seri Sport24.

Tα δώρα του 1ου Seri Sport24 Mini League by Betoto.com

Δωρεάν κωδικοί (free bet codes) για να στοιχηματίσετε στην betoto.com συνολικής αξίας 3.500 ευρώ!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ SERI

1oς: free bet code αξίας 250 ευρώ

2ος: free bet code αξίας 150 ευρώ

3ος: free bet code αξίας 100 ευρώ

4ος - 250ος: free bet code αξίας 5 ευρώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ

1oς: free bet code αξίας 250 ευρώ

2ος: free bet code αξίας 150 ευρώ

3ος: free bet code αξίας 100 ευρώ

4ος - 250ος: free bet code αξίας 5 ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Tα bet codes θα σταλούν με e-mail στους νικητές, συνεπώς είναι δικιάς σας ευθύνη να έχετε βάλει σωστό e-mail!

Τα πάντα για τα Seri Mini Leagues

Τί είναι τα Seri Mini Leagues;

Τα Mini Leagues είναι ένας ανεξάρτητος γύρος μικρής διάρκειας που διεξάγεται παράλληλα με τον τρέχοντα μεγάλο γύρο και χαρίζει ξεχωριστά έπαθλα στους νικητές. Η διάρκεια του Mini League δεν είναι σταθερή και καθορίζεται κάθε φορά που υπάρχει διαγωνισμός Mini Leagues.


Ποιά είναι τα έπαθλα των Seri Mini Leagues;

Κάθε Mini League έχει διαφορετικά έπαθλα τα οποία ανακοινώνονται πάντα πριν την έναρξη του εκάστοτε Mini League. Για να ενημερωθείτε για τα έπαθλα του τρέχοντος Mini League επισκεφθείτε τη σελίδα με τα δώρα του Seri Sport24.


Ποιοί κερδίζουν στα Mini Leagues, το καλύτερο Seri ή/και περισσότερες νίκες;

Σε κάθε Seri Mini League υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια για το ποιοι θα είναι οι νικητές, τα οποία ανακοινώνονται πριν την έναρξη του κάθε Seri Mini League Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις κατηγορίες των νικητών του τρέχοντα mini league επισκεφθείτε τη σελίδα με τα δώρα του Seri Sport24. Για το πρώτο Mini League κερδίζουν και τα καλύτερα Seri αλλά και οι περισσότερες νίκες.


Πώς συμμετέχω στα Mini Leagues;

Τα Seri Mini Leagues είναι ανοικτά σε όλους τους παίκτες του Seri Sport24 και μπορούν να συμμετέχουν παράλληλα και στους υπολοίπους διαγωνισμούς του Seri Sport24 ( Seri Groups – Μεγάλος γύρος Seri Sport24).


Πρέπει να ανοίξω νέο λογαριασμό;

Δεν απαιτείται η δημιουργία νέου λογαριασμού για να συμμετάσχετε στα Mini Leagues, χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό που έχετε ήδη για να παίζετε στο Seri Sport24.


Όταν παίζω στα Mini Leagues επηρεάζεται το Seri μου στον γύρο κανονικής διάρκειας;

Τα Mini Leagues έχουν την δικιά τους βαθμολογία και κατάταξη που είναι ανεξάρτητες από το γύρο κανονικής διάρκειας. Π.χ. αν έχετε Seri 22 στον κανονικό γύρο μεγάλης διάρκειας και κάνατε μία λάθος επιλογή στο Mini League το Seri σας στον κανονικό γύρο δε θα επηρεαστεί. Αντίστοιχα αν έχετε Seri 8 στο Mini League και κάνετε μία λάθος επιλογή στον κανονικό γύρο μεγάλης διάρκειας το Seri 8 στο Mini League δε θα επηρεαστεί.


Η ομάδα του Seri Sport24 είναι στη διάθεσή σας για περαιτέρω απορίες ή και τις εντυπώσεις. Στείλτε μας e-mail στο [email protected]

Μπείτε στο group στο facebook

Ακολουθείστε μας στο twiiter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ