MARKET

Τhe Tag: Το Sport24.gr συμμετέχει στο νέο digital περιοδικό της 24MEDIA

Τhe Tag: Το Sport24.gr συμμετέχει στο νέο digital περιοδικό της 24MEDIA

Τα πιο ενδιαφέροντα θέματα του Sport24.gr τώρα στο "Τhe Tag", το νέο digital περιοδικό της 24MEDIA. Για να μη χάνεις τίποτα σημαντικό!

Ευανάγνωστο, φρέσκο, δυναμικό, νεανικό! Το νέο digital περιοδικό της 24MEDIΑ λέγεται "Τhe Tag" και ήρθε για να σου αλλάξει τις καθημερινές σου διαδικτυακές συνήθειες. Και αυτό γιατί στηρίζεται σ’ έναν μοναδικό αλγόριθμο Τεχνητής Νοημοσύνης ο οποίος ανιχνεύει τις προτιμήσεις του κάθε αναγνώστη και αξιολογεί την ειδησεογραφία, επιλέγοντας με αυτό τον τρόπο τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για εκείνον.

Για εσένα!

Ένα περιοδικό το οποίοιο θα το λαμβάνειςστο e-mail σου,από Δευτέρα έως και Παρασκευή, κάθε απόγευμα στις 18:00. Έτοιμο να το "ξεφυλλίσεις" και να διαβάσεις τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα κείμενα. Ανάμεσά τους φυσικά και αυτά του αγαπημένου σου Sport24.gr, το οποίο συμμετέχει στο νέο digital περιοδικό της 24MEDIA.

Μαζί του θα βρίσκονται και άλλα sites ποικίλου περιεχομένου για να μη χάσεις τίποτα σημαντικό μέσα στην ημέρα! Μπες τώρα στο theTag.gr, χορηγία της Cosmote One, και δες αλλιώς τον διαδικτυακό σου κόσμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ