ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπό την αιγίδα της ΠΕΠΣ Σάλας το miniEURO 2013

Υπό την αιγίδα της ΠΕΠΣ Σάλας το miniEURO 2013

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball φιλοξενείται στο Ρέθυμνο τον ερχόμενο Οκτώβριο (10-14/10) και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις που έχει φιλοξενήσει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Η Ελληνική Οργανωτική Επιτροπή εργάζεται πυρετωδώς και η προσμονή είναι μεγάλη.. Την περασμένη βδομάδα οριστικοποιήθηκε η συμφωνία ανάμεσα στην Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας η οποία αποτελεί τον επίσημο φορέα της ΕΠΟ για το Futsal στην Ελλάδα και την Ελληνική Οργανωτική Επιτροπή, σύμφωνα με την οποία το miniEURO εντάσσεται και επισήμως υπό την αιγίδα της Ένωσης σε μία κοινή προσπάθεια προβολής του ήδη ανεπτυγμένου ποδοσφαίρου μικρότερων διαστάσεων στην χώρα μας.

Ο κ.Στρτής Σιπετζής, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής αλλά και της Tournament Committee της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Minifootball (EMF) προέβη στις εξής δηλώσεις μετά την παραπάνω συμφωνία: "Για το άθλημα του minifootball, αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει την απαρχή μίας νέας εποχής στη χώρα μας.

Το minifootball παίζεται από όλους και είναι το δημοφιλέστερο είδος ποδοσφαίρου για τον απλό καθημερινό άνθρωπο που ζει στα μεγάλα αστικά κέντρα – και όχι μόνο - και το miniEURO θα αποτελέσει την αφορμή για να δει ο καθένας πόσο τεχνικό και θεαματικό μπορεί να γίνει το απλό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που παίζεται στα 5x5, 7x7 κτλ ανά την Ελλάδα. Η εγκατάσταση που θα δημιουργηθεί αποκλειστικά για την διοργάνωση σε ένα από τα ομορφότερα spots της χώρας μας θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο και παράλληλα η προβολή που θα λάβει η χώρα μας στο εξωτερικό είναι κάτι παραπάνω μεγάλη. Ξαφνικά η Ελλάδα της κρίσης επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και δείχνει τις δυνατότητές της...".

Η αλήθεια είναι πως η προβολή είναι όντως σημαντική και πολυεπίπεδη καθώς περισσότερα από 20 τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού θα γεμίσουν από Ελλάδα όχι μόνο κατά την διάρκεια της διοργάνωσης αλλά και σε όλην την διάρκεια της προετοιμασίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ