ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρες το σκορ του τελικού και κέρδισε δώρα από το Stoiximan

Βρες το σκορ του τελικού και κέρδισε δώρα από το Stoiximan

Το Sport24.gr κάνει τις δικές του προβλέψεις για το τελικό του Champions League μεταξύ της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ. Βρείτε και εσείς το σκορ και κερδίστε μετρητά και δώρα από το Stoiximan.

Έξι μέλη της ομάδας του Sport24.gr κάνουν τις δικές τους εκτιμήσεις για το μεγάλο ματς του Σαββάτου και... σιγά μη συμφωνούσαν. Εσείς τι πιστεύετε; Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του Stoiximan , βρείτε το σκορ του τελικού και κερδίστε μετρητά και δώρα

Μπάγερν 3-2 λέει ο Μάνος Μίχαλος

Γενικά είμαι της άποψης ότι πάμε για μεγάλο τελικό, γερμανικού επιπέδου, με πολλά γκολ, πάνω κάτω η μπάλα, πάνω κάτω τα πόδια (από τα μαρκαρίσματα και τα τάκλιν) και γενικά νιώθω ότι δεν χρειάζεται να λέμε "κρίμα που δεν είδαμε ελ κλάσικο". Μπάγερν και Ντόρντμουντ είναι ομάδες που μπορούν να καλύψουν το κενό στο ποδοσφαιρικό άγχος που μας πιάνει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, για το αν θα δούμε σούπα τελικό ή θα ευχαριστηθούμε μπάλα. Θα πιστέψω στα πολλά γκολ, θα πιστέψω στο ότι το φουλ της επίθεσης ποδόσφαιρο δεν σταματάει στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα.

Μπάγερν 3-1 "βλέπει" ο Βαγγέλης Σταματόπουλος

Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος "βλέπει" (και θέλει) ΜπάγερνΜαγική σφαίρα δεν έχω, κληρονομικό χάρισμα ούτε, αλλά επειδή μας αρέσουν οι "προβλέψεις" θα επιλέξω σκορ για τον φετινό τελικό του Champions League το 3-1 υπέρ της Μπάγερν. Πιστεύω πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1-1 τα μεταξύ του ματς άλλωστε στη φετινή Bundesliga), δίνω όμως προβάδισμα στους Βαυαρούς λόγω της εμπειρίας που διαθέτουν αλλά και επειδή πηγαίνουν... τρένο μέσα στο 2013 σε Γερμανία και Ευρώπη.

Γιατί θα στηρίζω Μπάγερν στον "εμφύλιο"; Επειδή η μοίρα ήταν λίγο σκληρή μαζί της τώρα τελευταία (2 χαμένοι τελικοί, το 2010 και το 2012), μπας και αποβάλλουν οριστικα από πάνω τους τον εφιάλτη του 1999 με τη Μάντσεστερ αλλά -κυρίως- για να κλείσει θριαμβευτικά 50 χρόνια καριέρας, ως παίκτης και προπονητής ο Γιουπ Χάινκες. Ο... Σερ των γερμανικών γηπέδων αποχαιρετάει φέτος την ενεργό δράση στα 68 του χρόνια και αξίζει να το κάνει με όλες τις "τιμές". Δηλαδή με το "ιερό δισκοπότηρο" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αγκαλιά...

Μπάγερν 2-1 ποντάρει ο Γιώργος Χριστοφόρου

Όχι ότι δεν είμαι παθιασμένος με το στοίχημ(an), αλλά επιτέλους ένα ενδιαφέρον θέμα! Παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον ο τελικός, αλλά με έναν μεγάλο νικητή πιστεύω. Καλή η Ντόρτμουντ, χρυσή, νοικοκυρά τα τελευταία χρόνια και μας έμαθε τα φωσφοριζέ κορδόνια στα παπούτσιατο '90, αλλά δύσκολα θα πάρει την κούπα από την Μπάγερν. Δύσκολο το σκορ. Θα πω όμως νίκη 2-1 για τους Βαυαρούς, αλλά θα ποντάρω στο γκολ-γκολ.

Μπάγερν 2-1 και ο Γιάννης Γεωργόπουλος

Επειδή θα το ποντάρω, θέλω να το πιστέψω κιόλας. Αίσθηση μου είναι πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Από εκεί και πέρα, μολονότι είναι αμαρτία να κάνουμε προβλέψεις σε τελικούς, εκτιμώ πως η υπερηχητική Μπάγερν έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα κόντρα στους Βεστφαλούς. Όπως έγραψε και ο Μάνος Μίχαλος, αμφότερες μπορούν να δικαιώσουν τις προσδοκίες και να δώσουν τέλος στην αγωνία για το τι σόι τελικό θα δούμε. To έχουν στο DNA τους. Αν δούμε γκολ στο πρώτο 20λεπτο, τότε το σκορ μπορεί να ξεφύγει. Eκτιμώ πάντως πως θα προκύψει οριακό Over και πολλές εκατέρωθεν ευκαιρίες...

Ντόρτμουντ 4-1 στηρίζει ο ο Βαγγέλης Κατσαΐτης

Θεωρώ ότι θα δούμε έναν ονειρικό τελικό. Με θέαμα και πολλά γκολ επιτέλους. Ένα πραγματικό Γερμανικό ντέρμπι όπου το σκορ θα μπορέσει να εκτοξευθεί και πάνω από το over 4,5. Όχι λέτε; Πλάκα κάνετε; Μιλάμε για τις δύο ομάδες που έβαλαν από 4 γκολ στα δύο πρώτα φαβορί για την κατάκτηση τους φετινού Ευρωπαϊκού τίτλου, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα... για πλάκα! Οκ, μπορεί τα μεταξύ τους ματς στη Γερμανία να έληξαν ισόπαλα (1-1) και under αλλά όπως λέμε εμείς οι Έλληνες... Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρεις και η... καλή του μέρα OVER! Για την ιστορία, βλέπω μεγάλο περίπατο από τον Κλοπ με 4-1.

0-0 αποκαλύπτει ο Στέφανος Τριαντάφυλλος

Έτσι για το σπάσιμο... Όλοι περιμένουν μεγάλα σκορ και πολλά γκολ, οπότε εγώ πάω για την έκπληξη. Τελικός είναι και στο μπάσκετ λένε ότι οι άμυνες κερδίζουν τα πρωταθλήματα.

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε; Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του Stoiximan... Βρείτε το σκορ του τελικού και κερδίστε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ