Βασιλειάδης: "Θέλουμε να προχωρήσουμε από κοινού με ισονομία"

Βασιλειάδης: "Θέλουμε να προχωρήσουμε από κοινού με ισονομία"

Ο Γιώργος Βασιλειάδης τοποθετήθηκε σχετικά με την συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του Big-4 και υποστήριξε ότι υπάρχει πρόθεση να πορευθούν μαζί όλες οι πλευρές, με στόχο την επαναφορά στην ομαλότητα. (video)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τους κκ. Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Βρέντζο (Ολυμπιακός), Γκαγκάτση Μ. (ΠΑΟΚ), Παναγόπουλο (Παναθηναϊκός), Στράτο (πρόεδρος Super League) και Βασίλη Γκαγκάτση (διευθυντής Super League):

"Έγινε μια συνάντηση μέσα σε εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στην ηγεσία της Super League, τους εκπροσώπους των ομάδων και την πολιτική ηγεσία. Συζητήσαμε για το πώς θα πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια αποκατάστασης των προβλημάτων και το καλύτερο αύριο.

Αποφασίσαμε ότι θέλουμε να προχωρήσουμε από κοινού με ισονομία. Θα γίνουν συναντήσεις με την προσωρινή διοικούσα για να προχωρήσουμε με γρήγορα βήματα και μέσα στο χρονικό όριο προς την ομαλότητα του ποδοσφαίρου.

Δεν υπήρξε ένταση, ήταν εξαιρετικό το κλίμα. Δεν συμφωνήσαμε σε όλα αλλά οι όποιες διαφωνίες μπορούν να ξεπεραστούν με διάλογο και στα πλαίσια της ισονομίας.

Το σημαντικό είναι πως συνεχίζουμε τον διάλογο και προχωράμε μπροστά με σκοπό την επαναφορά στην ομαλότητα. Η φετινή χρονιά έχει πάει μέσες άκρες καλά από πλευράς εντάσεων, δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις στο πως θα πάμε από εδώ και μπρος.

Είμαι φύσει αισιόδοξος, αλλά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έφτασε σε ένα τέτοιο σημείο που όλοι καταλαβαίνουν ότι πρέπει να βρούμε λύσεις και να προχωρήσουμε. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά το θετικό είναι πως υπάρχει διάθεση για διάλογο.

Υπάρχουν σκιές και αν δεν βρούμε λύσεις, θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Όλες τις καταγγελίες τις έχω στείλει προς διερεύνηση. Αυτό που με απασχολεί είναι να βάλουμε κανόνες.

Δεν ξεκινάμε όλοι από την ίδια αφετηρία, ούτε έχουμε τα ίδια πράγματα στο μυαλό μας. Μοιάζει όμως να προσπαθούμε όλοι για να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση.

Συζητήσαμε για το πως θα επανέλθουμε στην ομαλότητα. Μπήκε στο τραπέζι και το θέμα των εκλογών, αν και η σύνθεση της διοικούσας δεν ευνοεί για συγκεκριμένες τοποθετήσεις αυτή τη στιγμή".

Photo & video credits: EUROKINISSI

100417_4big from eurokinissi on Vimeo.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24