ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα ανόητα πέναλτι του Χολέμπας

Τα ανόητα πέναλτι του Χολέμπας
INTIME SPORTS

Η ήττα της Εθνικής από τη Ρουμανία προήλθε από πέναλτι του Χολέμπας το οποίο χαρακτηρίζεται από αχρείαστο ως ανόητο. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που το κάνει. Δείτε τα videos.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρουμανία προήλθε από πέναλτι που θα μπορούσε να αποφύγει ο Χοσέ Χολέμπας. Από αυτά που επιεικώς μπορείς να τα χαρακτηρίσεις ως αχρείαστα. Η' ανόητα και δώρο στους αντιπάλους αν θες να γίνεις πιο σκληρός.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Χοσέ Χολέμπας υποπίπτει σε παρόμοιο πέναλτι. Η παρορμητικότητα του 30χρονου αμυντικού έχει στοιχίσει στην πρώην του ομάδα, σε αγώνες μάλιστα υψηλής σημασίας για τον Ολυμπιακό. Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω περιπτώσεις.

Λεβάντε-Ολυμπιακός 3-0

Στην πρώτη αναμέτρηση με τη Λεβάντε το Φεβρουάριο του 2013 για τους "32" του Europa League, o διαιτητής είχε ήδη δείξει την άσπρη βούλα με ευκολία σε μαρκάρισμα του Τζαμπέλ Αμπντούν. Αφήνοντας παράλληλα τους ερυθρόλευκους με 10 παίκτες. Αυτό δεν εμπόδισε τον Χολέμπας να κάνει ένα καθυστερημένο τάκλιν λίγο αργότερα, δίνοντας την ευκαιρία στους Ισπανούς να γράψουν το 2-0.

Μάντσεστερ-Ολυμπιακός 3-0

Ακολούθησε τον περασμένο Μάρτιο ο επαναληπτικός με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι και γνωρίζει ότι η πίεση των κόκκινων διαβόλων θα είναι ασφυκτική από το ξεκίνημα. Ο Χολέμπας όμως δεν ήταν συγκεντρωμένος δίνοντας στην ευκαιρία στον Φαν Πέρσι να ανοίξει τον δρόμο για την ανατροπή.

Το πέναλτι με τη Λεβάντε (στο 01:20)

Το πέναλτι του Χολέμπας με τη Μάντσεστερ (στην αρχή του βίντεο)

Το πέναλτι με τη Ρουμανία (στην αρχή του βίντεο)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ